Softwarepakketten.nl
Urios
Centralservices

Software nieuws

Veilig digitaal ondertekenen met Digidentity en ctrl

Plaatsingsdatum 20-10-2019
Berichtdatum 20 oktober 2019

Digidentity en ctrl slaan de handen ineen om online samenwerken nog veiliger te maken. Onderteken privacy gevoelige en juridische documenten eenvoudig en snel online door de volledige integratie van Digidentity in het ctrl samenwerkingsplatform.

Digidentity is authenticatiespecialist op het gebied van de beveiliging van online persoonsgegevens. Ctrl is het online samenwerkingsplatform voor ondernemers, accountants, cloud-based marktpartijen en uitvragende partijen. Door de toevoeging van digitaal ondertekenen aan het samenwerkingsplatform heeft ctrl een volgende stap genomen in het optimaal samenwerken met de klant. Geen gedoe meer met papier, alles online en AVG-proof.

Een digitale handtekening bestaat uit elektronische gegevens die zijn gekoppeld aan een digitaal document. Het digitaal ondertekenen staat gelijk aan een handgeschreven handtekening. Zo kan de identiteit van de afzender direct worden vastgesteld en maakt het elk getekend document uniek. Als een document na ondertekening wordt gewijzigd vervalt de handtekening automatisch en moet het document opnieuw digitaal worden ondertekend.

Een digitaal document wordt vanuit het ctrl platform in drie stappen ondertekend met de Digidentity app. Klik op document goedkeuren, scan de QR-code en vul de beveiligingscode in om een digitale handtekening te zetten. De mobiele Digidentity app is overal beschikbaar zodat documenten (ook onderweg) snel, eenvoudig en veilig online kunnen worden ondertekend.

Meer informatie over digitaal ondertekenen? Kijk hier

Categorie(n) GRC en Assuring, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Ctrl
Internet URL Ctrl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED