Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Fetim Group kan dankzij Infor’s benchmark zijn productiviteit verbeteren

Plaatsingsdatum 13-02-2020
Berichtdatum 13 februari 2020

Benchmark gebaseerd op 800 toonaangevende bedrijven helpt Nederlandse handelsonderneming bij het verbeteren van processen, workflows en de digital marketplace

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, maakt bekend dat Fetim Group, een leider in bouwproducten en woningdecoratie, gebruikmaakt van Infor’s benchmark van 800 toonaangevende bedrijven wereldwijd om zijn processen en workflows te verbeteren. Voor deze benchmark verzamelde Infor gegevens van productie- en distributiebedrijven over de hele wereld over de manier waarop zij werken. Het analyseren en vergelijken van deze gegevens helpt Fetim bij het verbeteren van de productiviteit en de efficiëntie van de workflow. Verder speelt Fetim een actieve rol als lid van de adviesgroep om de software van de Infor te verbeteren en beter af te stemmen op de behoeften van klanten.

De IT-architectuur van Fetim is gebouwd op het best-of-class principe en het bedrijf maakt reeds gebruik van Infor CloudSuite Distribution Enterprise, gebaseerd op de Infor M3 ERP (enterprise resource planning) applicatie en Infor CloudSuite Configure Price Quote (CPQ), een digitaal portaal om de koopervaring van de klant te verbeteren. Momenteel wordt Infor CRM en het veelgeprezen Infor Nexus uitgerold om een online realtime samenwerkingsplatform te realiseren, met als doel de samenwerking met leveranciers te verbeteren en de betrouwbaarheid van de suppy chain te maximaliseren. Integratie met andere applicaties, zoals een extern magazijnbeheersysteem, wordt verzorgd door Infor OS, een hybride cloudplatform dat bedrijfsprocessen, integratie en kunstmatige intelligentie (AI) samenbrengt. De volgende stap in het digitaliseringsproces van Fetim is de inzet van Infor Coleman, waarmee AI aan het platform wordt toegevoegd.

Door de mogelijkheid om de functionaliteit van de nieuwere versies van Infor's CloudSuites op basis van Infor M3 te beïnvloeden, hoeft Fetim slechts een minimaal aantal wijzigingen door te voeren en kan snel gestandaardiseerde processen realiseren. Door middel van de adviesbijeenkomsten vond Fetim bijvoorbeeld manieren waarop zij beter kunnen omgaan met zaken als pricing science en de opkomst van e-commerce. 

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > ERP, Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM), Soort > eBusiness
Bronvermelding Infor
Internet URL http://www.infor.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Infor CloudSuite Financials & Supply Management nu beschikbaar in de Benelux [29-06-2020]

Europa's grootste retail bloemenleverancier moderniseert ERP-omgeving om de concurrentie voor te blijven [25-06-2020]

De Menken Keuken kiest Infor M3 ERP-oplossing om groei en toekomstige doelen te realiseren [10-06-2020]

Infor en Signavio kondigen strategische samenwerking aan [24-09-2019]

Groeiend zuivelbedrijf Emmi digitaliseert met Infor [11-03-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED