Softwarepakketten.nl
Surepay IBAN-Naam check
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Horecaondernemer klaar met overtypen van kassaomzet in boekhouding

Plaatsingsdatum 03-03-2020
Berichtdatum 3 maart 2020

Nappkin is een compleet kassasysteem gericht op restaurants. Er is nu een directe koppeling tussen de kassa van Nappkin en de online boekhouding van Asperion.

De koppeling tussen Nappkin en Asperion online boekhoudsoftware is ontwikkeld om de gegevens direct te kunnen uitwisselen tussen de verschillende systemen. Hierdoor behoort het overtypen van gegevens tot het verleden. Dit scheelt niet alleen in tijd en kosten maar geeft ook direct een completer inzicht in uw boekhouding.

De samenwerking tussen Nappkin en Asperion loopt via een directe (API-)integratie, waardoor iedere ochtend de boekhouding automatisch bijgewerkt wordt met de omzet van de voorgaande dag.

De Nappkin kassa app draait zowel op iPad en iPhone. Om Nappkin te leren kennen kun je het beste de app downloaden uit de AppStore en een eigen account aanmaken. Er wordt dan automatisch een gratis starter abonnement voor je aangemaakt.

Categorie(n) Branche > Detailhandel & Horeca, Branche > Accountantskantoren, SAAS, Cloud Computing, Soort > EAI, EDI, Webservice en API
Bronvermelding Asperion
Internet URL Asperion

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED