Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Signicat bundelt krachten met Nederlandse identityspecialist Connectis

Plaatsingsdatum 02-04-2020
Berichtdatum 2 april 2020

Connectis, specialist in Identity & Access Management en digitale identiteiten, gaat samen met Signicat, de Trusted Digital Identity™ company. Hierdoor ontstaat het meest uitgebreide platform voor digitale identiteiten in de Europese markt.

Connectis is opgericht in 2008 en heeft zijn hoofdkantoor in Rotterdam. Daarnaast beschikt het bedrijf over een kantoor in Boekarest, Roemenië. Primaire activiteiten van Connectis zijn het leveren van oplossingen voor digitale identiteiten en Identity & Access Management, met name voor organisaties in de publieke sector, de zorg, verzekeringsbranche en financiële dienstverlening.

Connectis ontwikkelt veilige oplossingen voor online identificatie, authenticatie en autorisatie voor meer dan 350 organisaties voor de identificatie van meer dan veertien miljoen klanten. Producten die Connectis levert, zijn onder meer:

  • Connectis Identity Broker: Met verbindingen naar meerdere elektronische identiteiten (eID’s), waaronder eHerkenning, iDIN, DigiD en meer.
  • Connectis Identity & Access Management (CIAM): Een uitgebreide, snelle en gebruiksvriendelijke CIAM-oplossing.
  • We-ID eHerkenningsmiddelen (eID): Een gestandaardiseerd inlogsysteem geleverd binnen een publiek-privaat partnerschap met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

De interactie tussen consumenten, bedrijven en instituten wordt steeds digitaler en nadrukkelijker mobile first. Vertrouwen is daarin een groot goed. Transacties winnen aan vertrouwen met maatregelen die fraude tegengaan en voldoen aan geldende regelgeving rond digitale identificatie, verificatie en terugkerende authenticatie. De waarde van de markt voor identiteitsverificatie wordt voor 2024 geschat op 15 miljard dollar (Goode Intelligence, 2019).

De gezamenlijke expertise van Signicat en Connectis resulteert in een sterke combinatie die de branche voor digitale identiteit in Europa zal stimuleren en verder vormen. De wortels van Signicat in de Nordics en de sterke positie van Connectis in de Benelux, vooral in de sectoren overheid en zorg, zijn van groot belang voor de ontwikkeling van oplossingen voor de meest complexe vraagstukken rond digitale identiteiten. Signicat en Connectis helpen organisaties bij het stroomlijnen van hun onlineactiviteiten, terwijl risico’s verkleind worden en compliancy met vele reguleringen zoals AVG, KYC en AML eenvoudiger wordt. Gezamenlijk bieden Signicat en Connectis de meest uitgebreide oplossing voor digital identity op de markt.

Categorie(n) Cybersecurity, Soort > ICT Beheer authenticatie en ondertekenen, Branche > Medisch en zorg, Diversen
Bronvermelding Signicat en Connectis
Internet URL https://www.signicat.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED