Softwarepakketten.nl
FiscaalOnline
Surepay IBAN-Naam check
Exact Software
VISMA E-accounting

Onderzoek

Gids RPA en robotic accounting

Plaatsingsdatum 19-04-2020
Berichtdatum 20 april 2020

Deze uitgave behandelt zowel Robotic process automation (RPA) als Robotic accounting en daaraan gerelateerde ontwikkelingen. Eerst wordt ingegaan op gehanteerde definities, gevolgd door een nadere toelichting van zowel RPA als Robotic accounting.

Voor RPA wordt een relatie gelegd naar Business process management (BPM) en ingegaan op geboden functionaliteit.

Voor Robotic accounting komt uitgebreid het robotic proof zijn van administratieve software aan de orde. De robotic accounting contest wordt behandeld met betrekking tot de mate waarin boekhoudsoftware robotic proof is voor bepaalde functies.

In aanvulling op RPA en Robotic accounting wordt Robotic Audit Automation (RAA) toegelicht, waarbij het gaat om audit activiteiten, al dan niet in de vorm van continuous auditing en daarbinnen data analyse gericht op de auditfunctie. Ook komt bij RAA de zelf-controlerende administratie aan de orde.

De uitgave gaat tevens in op cloud computing, machine learning en API’s, zijnde onderliggende technieken. En tot slot komen enkele gerelateerde ontwikkelingen aan de orde, zoals: RGS, blockchain, PSD2 en chatbots.

Als bijlagen bevat de uitgave een begrippenlijst en bronnen. En de visie van enkele aanbieders als het gaat om robotic accounting.

Aanvragen
Naar aanvragen gratis uitgave "Gids RPA en robotic accounting"

Categorie(n) SAAS, Cloud Computing, Branche > Accountantskantoren, Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM), PSD2, Soort > (Elektronisch) factureren, Audit, dossierbeheer en data analyse, Softwareselectie, RGS (ReferentieGrootboekSchema), Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Financials, Robotic (accounting), Soort > EAI, EDI, Webservice en API, ICT Innovatie
Bronvermelding Onderzoeksbureau GBNED
Internet URL Onderzoeksbureau GBNED

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED