Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Integratie van Microsoft Dynamics met Semansys

Plaatsingsdatum 10-06-2020
Berichtdatum 10 juni 2020

Bent u een Microsoft Dynamics Business Central-gebruiker die moet rapporteren aan de Nederlandse regelgevende instanties? Sinds 2008 werken Microsoft en Semansys samen om gebruikers (ondernemers of accountants) van Microsoft Dynamics Business Central te ondersteunen en in staat te stellen het volledige proces te voltooien, terwijl de gebruiker nog steeds de controle heeft over het creëren en kwalificeren van de gegevens voor de regelgevende instantie.

Waarom is dit nodig?
Microsoft Dynamics Business Central is een populair boekhoudsoftware dat wordt gebruikt door kleine tot middelgrote zakelijke gebruikers en wordt geleverd via de O365-productiviteitssuite voor bedrijfsproducten. De informatie die in dit systeem is ingevoerd, beheerd en verantwoord, is van cruciaal belang voor de ondernemer om te rapporteren aan de noodzakelijke overheidsinstanties (bijvoorbeeld jaarverslag bij de Kamer van Koophandel en Omzetbelastingaangifte bij de Belastingdienst). Deze regelgevende instanties accepteren doorgaans gegevens in XBRL met een voorkeur via elektronische indiening via API’s.

Een ondernemer of accountant kan proberen zelf XBRL rapportages te maken, maar dit wordt niet aanbevolen omdat het een technisch formaat is en zéér gedetailleerd is. Het fundament is een taxonomie met daarin gedefinieerde rapportage, validatie- en levering regels. We ondersteunen de mogelijkheid om de gegevens uit hun systeem te exporteren en in xbrlOne te importeren om de XBRL te creëren, valideren en af te leveren in één enkele eenvoudige interface.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Overheid en semi overheid, Branche > Financials, SBR / XBRL , Branche > Onderwijs, Branche > Medisch en zorg
Bronvermelding Semansys
Internet URL http://www.semansys.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

ESEF voorbereidng voor opstellers van jaarrekeningen [30-04-2020]

Het xbrlOne Platform van Semansys nu ook in Belgie [18-02-2014]

Semansys en Nicogram tekenen partnerovereenkomst [11-02-2014]

Semansys en financiele rapportage specialist Effect Automatisering gaan voor partnerschap [06-02-2014]

Semansys en Speedbooks Software tekenen partnerovereenkomst [05-11-2013]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED