Softwarepakketten.nl
Exact Software

Software nieuws

Koppeling tussen ClockAssist en QicsMilestones

Plaatsingsdatum 16-06-2020
Berichtdatum 16 juni 2020

Vanaf vandaag is er een koppeling tussen ClockAssist en QicsMilestones beschikbaar. Met deze koppeling kunnen de voordelen worden benut van volautomatische activiteitenregistratie in combinatie met urenregistratie en facturatie.

Makkelijker en beter
De koppeling zorgt ervoor dat de geregistreerde activiteiten kunnen worden gekoppeld aan de medewerkers, klanten, projecten en budgetregels die in QicsMilestones bekend zijn. Uiteraard zorgt de koppeling er ook voor dat deze gegevens als urenboeking direct in QicsMilestones terecht komen. Hierdoor is men minder tijd kwijt met de urenregistratie, zijn er minder verloren uren hebt én wordt er sneller en beter gefactureerd.

Het is logisch dat we deze koppeling als eerste hebben gelanceerd: net als ClockAssist is QicsMilestones gespecialiseerd in de accountancy markt”.
– Tom van Eijmeren, ClockAssist.

Over ClockAssist
ClockAssist biedt volautomatische activiteitenregistratie. ClockAssist herkent welke activiteit wordt uitgevoerd en voor welke klant. Dat betekent dat dag- en weekstaten automatisch worden gevuld en alleen maar gecontroleerd hoeven te worden. Of u nu een e-mail stuurt, een document bijwerkt of een aangifte in orde maakt: ClockAssist herkent het en schrijft de tijd. Voor ClockAssist is de koppeling met QicsMilestones de eerste koppeling met een pakket voor urenregistratie en facturatie.

Over QicsMilestones
QicsMilestones is een gespecialiseerde cloudoplossing voor urenregistratie, facturatie en planning. Het pakket richt zich, net als ClockAssist, met name op accountants- en administratiekantoren.

Voor meer informatie kijkt u op www.qicsmilestones.nl en www.clockassist.com  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Practice management software (en uren)
Bronvermelding Qics en ClockAssist

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...AFAS Software


Visma Software


MUIS Software


RADAR Software


TecknowOnerzoeksbureau GBNED