Softwarepakketten.nl
Urios

White papers

Slim online, moderne offertes maken met Offorte

Plaatsingsdatum 25-06-2020
Berichtdatum Juni 2020

"Geen saaie opdrachtbevestigingen meer zoals je die van accountants gewend bent. Met Offorte maken we snel en efficiënt duidelijke opdrachtbevestigingen die bij onze online werkwijze passen. Geen gedoe meer met het heen en weer sturen van pakken papier. Gewoon lekker vlot een opdrachtbevestiging maken en die dezelfde dag getekend retour ontvangen. Zo kunnen we snel voor onze klanten aan de slag."

Werk je nog op de oude manier en maak je offertes met Word. Of zien je offertes eruit als een factuur vermomd als opdrachtbevestiging? Dat kan anders dachten de makers van Offorte. Als je een offerte uitbrengt moet die jouw passie uitstralen en perfect communiceren waar je bedrijf voor staat. Een offerte die interactieve elementen & video ondersteunt en klanten overtuigt van jouw bedrijf. Een offerte programma waarbij je niet eerst ontelbare documenten moet nalopen om die ene eerder geschreven paragraaf te vinden die je wilt gebruiken. Een systeem waarmee je kennis kunt delen met collega's en bericht ontvangen als je voorstel wordt gelezen. Dit zonder kostbare tijd te verliezen met slimme automatisering waar nodig.

Met Offorte offertes maken
Offorte is een offerte programma die het je leven makkelijker maakt en helpt om meer opdrachten binnen te halen. De webapplicatie geeft je de mogelijkheid om mooie interactieve offertes online te maken en te delen. Zo creëer je onderscheidend vermogen. Het offerte proces kost minder tijd doordat je delen hebt geautomatiseerd. Initieel kost het wel wat tijd om een mooie offerte sjabloon op te maken, maar die tijd win je daarna dubbel en dwars weer terug doordat je efficiënter kunt werken. In een voorstel maak je gebruik van personalisatie tags. Deze worden vervangen met de klantgegevens bij verzending. Zo stuur je altijd een foutloze offerte.

Offorte sluit goed aan op je CRM maar er is ook een grote groep klanten die zelfs helemaal geen CRM gebruiken, maar alleen Offorte.

Om een offerte te verzenden met Offorte doorloop je de volgende stappen:

  1. Kies een van je offerte sjablonen als startpunt;
  2. Selecteer de klant voor wie de offerte is;
  3. Pas waar nodig de inhoud van je nieuwe offerte aan obv de specifieke klantwensen;
  4. Verstuur de offerte. 

Perfect voor accountants
Linda Tuijn van Duidelijk Accountants gebruikt Offorte al enige jaren en is enthousiast:
"Geen saaie opdrachtbevestigingen meer zoals je die van accountants gewend bent. Met Offorte maken we snel en efficiënt duidelijke opdrachtbevestigingen die bij onze online werkwijze passen. Geen gedoe meer met het heen en weer sturen van pakken papier. Gewoon lekker vlot een opdrachtbevestiging maken en die dezelfde dag getekend retour ontvangen. Zo kunnen we snel voor onze klanten aan de slag."

Overzicht functionaliteiten
Hieronder een korte samenvatting van de functionaliteiten. Kijk voor meer informatie op de Offorte site of maak een gratis proefabonnement aan om Offorte zelf te proberen.

  • Eén beheer voor al je offertes, content en contacten;
  • Ontvang notificaties en inzichten voor perfecte timing en opvolging;
  • Klanten kunnen in het voorstel vragen stellen en het voorstel online ondertekenen;
  • Favorieten content bibliotheek voor al je offertes, pagina's en paragrafen;
  • Upsellen met interactieve prijstabellen;
  • Ondersteuning voor elke huisstijl.

Offerte voorbeelden
Er zijn in het offerte programma verschillende layouts waarmee je eindeloos veel variaties kunt maken en goed kunt laten aansluiten op jouw huisstijl. Om een idee te krijgen hoe een offerte eruit ziet, kun je diverse offerte voorbeelden op de site bekijken of probeer de tool gratis zelf.

Wat vinden gebruikers
Gemiddeld scoort Offorte 4.5 sterren van de 5. Gebruikers zijn enthousiast en blijven jarenlang klant. Het team van Offorte staat continu in contact met haar kllanten, vraagt om feedback en gebruikt deze weer bij de doorontwikkeling van de tool. Heb je bepaalde wensen? Laat het weten aan het team, best kans dat volgende maand de nieuwe functionaliteit er al in staat.

Enkele quotes:

"Met Offorte kunnen wij visueel aantrekkelijke en zeer complete offertes aanbieden aan onze klanten. Zelfs onze klanten geven ons complimenten over de offertes."

"Offorte maakt het mogelijk om op een vernieuwende en digitale manier offertes op te stellen en te versturen. Net zoals wij graag werken, daarom past het zo goed bij onze organisatie! Daarnaast zijn de offertes interactief en ze zien er professioneel uit, daar krijgen we vaak leuke reacties op van relaties. Door de sjablonen goed in te richten, kunnen collega’s binnen enkele minuten een offerte opmaken. Zij hoeven geen ellenlange teksten meer door te lopen, maar komen snel tot een professioneel eindproduct. Tenslotte is te zien wanneer iemand gekeken heeft, super handig voor de opvolging!"

"Offorte helpt ons om een professionele indruk bij de klant achter te laten. Eenduidigheid in look & feel is door alle medewerkers met de template mogelijkheden perfect in te stellen. Klanten waarderen de moderne en overzichtelijke aanpak."

Gratis aan de slag
Om Offorte te proberen hoef je niks te installeren, ga met je browser naar de site en je kunt een gratis proefabonnement aanmaken. Zo kun je 14 dagen Offorte vrijblijvend uit proberen zonder verplichtingen. Aan het eind stopt je proefperiode automatisch. Bevalt Offorte? Vanuit je account kun je eenvoudig een abonnement afsluiten vanaf € 10 per maand.

Ga naar Offorte.com.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > eBusiness en online betalingen, Branche > Dienstverlening, ZZP'ers en klein MKB, ICT Innovatie, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding Offorte

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED