Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Aankondiging: Liveforms voor digitaal ondertekenen

Plaatsingsdatum 29-06-2020
Berichtdatum 29 juni 2020

Tekenen van documenten hoeft niet meer een langdurig en handmatig proces te zijn. Met Liveforms voor digitaal ondertekenen introduceren wij een volledig digitaal rechtsgeldig proces gebaseerd op iDIN.

Liveforms voor digitaal ondertekenen biedt 100% zekerheid over de identiteit van alle contractpartijen. Waardevolle overeenkomsten en overeenkomsten met een langdurige geldigheid kunnen volledig digitaal worden ondertekend.

Liveforms is geschikt voor het ondertekenen van ieder type overeenkomst, offertes, maar ook arbeidscontracten etc. Tevens kunnen overeenkomsten van derden eenvoudig met Liveforms digitaal ondertekend worden.

De getekende overeenkomsten zijn voorzien van een digitale handtekening en optioneel met een watermerk en kunnen direct worden gedownload door de andere contractpartij.

Veiligheid en privacy via iDIN is gegarandeerd en voldoet aan de Europese regelgeving voor elektronische identificatiemiddelen (eIDAS) en de Europese privacy-verordening (GDPR).

Case Notariële diensten
Een erfenis aanvaarden is een langdurig formeel proces waar de 'natte' handtekening essentieel is en waar betrokkenen bij de notaris fysiek aanwezig moeten zijn.

Digitaal aanvaarden van een erfenis met Liveforms verkort dit proces van weken naar een paar seconden en maakt het ook mogelijk om een erfenis direct op afstand te aanvaarden.

Ook in situaties waarin erfgenamen in het buitenland wonen, worden met Liveforms ondersteund.

Categorie(n) GRC en Assuring, Soort > Authenticatie en ondertekenen, Branche > Accountantskantoren, Branche > Juridisch, ICT & Recht
Bronvermelding PayIBAN
Internet URL PayIBAN

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Nieuw: plugins en API voor Incassomachtigen [15-01-2017]


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED