Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

KING Software: de nieuwe naam voor MUIS Software, ctrl en King Business Software

Plaatsingsdatum 01-07-2020
Berichtdatum 1 juli 2020

KING Software is per direct de nieuwe handelsnaam voor online boekhoudpakket MUIS Software, accountancy platform ctrl en ERP-oplossing King Business Software. Deze aankondiging is een logische stap, nadat vorig jaar de krachten al werden gebundeld onder begeleiding van investeringsmaatschappij Main Capital. Het doel is om de software oplossingen in de toekomst tot één ERP-platform te smeden, voor met name bedrijven in het mkb-segment.

Met de nieuwe naam KING Software treden wij als sterke eenheid naar buiten waardoor wij onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Wij profiteren van de gezamenlijke kennis, slagkracht en ervaring. KING Software is het hart van een onderneming. Met één platform ben je als ondernemer voorzien van de beste functionaliteiten uit drie verschillende oplossingen waarmee je bedrijfsprocessen automatiseert,” aldus CEO Mattijs Wilms.

De aankomende periode staat in het teken van transitie. De drie entiteiten zijn inmiddels omgevormd tot één landelijk opererende organisatie. De bekendmaking van de naamsverandering naar KING Software is daarbij een logisch gevolg. De vorming van één software platform zal geleidelijk plaatsvinden. CEO Mattijs Wilms: “De kernwaarden van KING Software zijn betrouwbaar, duurzaam, behulpzaam, plezier en bekwaam. Klanten kunnen er van op aan dat wij, zoals ze van ons gewend zijn, altijd voor hen klaar staan en streven naar de efficiëntste automatiseringsoplossing. Zij kunnen gebruik blijven maken van onze branchegerichte oplossingen. Of het nu accountants of ondernemers betreft.”

Over KING Software
KING Software vormt in de toekomst hét ERP-platform dat samenwerking stimuleert voor handel, productie en zakelijke dienstverlening in het mkb-segment.

MUIS Software levert al meer dan 35 jaar boekhoudsoftware voor ondernemers, accountants- en administratiekantoren. Ctrl voegt hier een samenwerkingsplatform aan toe, met functionaliteiten als workflows en digitaal ondertekenen, die accountants en ondernemers nog verder ondersteunen bij het automatiseren van bedrijfsprocessen. Door ERP-oplossing King Business Software, en de bijna 40-jarige bestaansgeschiedenis, hiermee te combineren is een totaal oplossing gecreëerd. Ondernemers kunnen met het KING Software platform grip houden op bedrijfsprocessen en zich volledig richten op ondernemen.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > ERP, Branche > Financials, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding KING Software
Internet URL KING Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

iMUIS Online wordt KING Accountancy en KING Finance [05-05-2021]

KING WMS: ook voor Click en Collect orders [14-03-2021]

In iMUIS Online is de RGS brugstaat opgenomen voor standaard gegevensuitwisseling op basis van RGS [30-12-2020]

King Software in top 3 van beste ERP software MKB 2020 [02-04-2020]

King Connect op vrijdag 20 april 2018 in Ahoy [07-03-2018]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED