Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Vraag naar identiteitsbeheer stimuleert toename van Auth0-partners

Plaatsingsdatum 29-07-2020
Berichtdatum 28 juli 2020

PwC Duitsland, NTT DATA en Softchoice sluiten zich aan bij het wereldwijde Partner Program van Auth0 

Auth0, het identiteitsplatform voor ontwikkelingsteams, voegt nieuwe partners toe aan het Partner Program. Alleen al in de afgelopen vijf maanden heeft het programma de prestaties van heel 2019 overtroffen. Er zijn meer dan twintig nieuwe Solutions and Technology Partners uit belangrijke regio's toegevoegd en er is uitgebreid naar nieuwe regio's, waaronder Azië-Pacific, om te voldoen aan de groeiende vraag naar digitaal identiteitsbeheer.

Nu de wereld steeds meer went aan 'het nieuwe normaal', zorgen de ontwikkeling van nieuwe applicaties en digitale transformatie voor continue groei van het Partner Program van Auth0. Tegenwoordig vereist 83% van de applicaties verificatie, zoals aanmelden (registreren), inloggen, en functionaliteit voor beveiliging en compliance om gebruikersidentiteiten te beschermen. Channelpartners spelen een primaire rol bij het steunen van organisaties om identiteitsbeheer te implementeren op een manier die werkt binnen hun architectuur. Zo kunnen ze applicaties sneller op de markt brengen en zich richten op hun kernwaardepropositie voor klanten.

Auth0 komt tegemoet aan de wereldwijde vraag naar identiteitsbeheer met nieuwe partnerschappen in belangrijke regio's, waaronder:

  • Cognizant (Nasdaq: CTSH) – Internationale professionele dienstverlener gericht op digitale transformatie;
  • NTT DATA (TSE: 9613) – Internationale IT-dienstverlening en de eerste GSI-partner van Auth0 in Japan;
  • Abacus – Pionier van diensten voor bedrijfstransformatie in MENA en Groot-Brittannië;
  • PwC Duitsland – Toonaangevende organisatie voor auditing en consultancy in Duitsland;
  • Idento – Toonaangevende consultancy op het gebied van identiteits- en toegangsbeheer en de eerste partner van Auth0 in Frankrijk;
  • Softchoice – Een van de grootste dienstverleners op het gebied van IT-oplossingen en managed services in Noord-Amerika;
  • OSC Korea – Specialist in digitale transformatie en de eerste strategische partner van Auth0 in Zuid-Korea.

Ook heeft Auth0 technologie-integraties gelanceerd met grote spelers, inclusief Amazon EventBridge, Microsoft Azure Event Grid, en Datadog, en heeft het zijn partnerschap met Amazon Web Services (AWS) uitgebreid, inclusief de recente selectie als AWS Security Competency Partner voor beveiliging en technische expertise.

 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > EAI, EDI, Webservice en API, Cybersecurity, Branche > Financials, Soort > ICT Beheer authenticatie en ondertekenen
Bronvermelding Auth0
Internet URL https://auth0.com/

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Auth0 verzorgt gecentraliseerde login voor honderden Siemens-applicaties wereldwijd [05-02-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED