Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

ValidSign en CreAim slaan handen ineen

Plaatsingsdatum 18-08-2020
Berichtdatum 10 augustus 2020

ValidSign is een partnerschap aangegaan met de specialist in SBR/XBRL en klantportalen, CreAim. De integratie tussen CreAim en ValidSign maakt het mogelijk om op een snelle en vertrouwde manier documenten rechtsgeldig te ondertekenen vanuit het CreAim klantportaal.

John Lageman, directeur bij ValidSign “Wij zijn een Enterprise oplossing en streven ernaar om klanten een gestroomlijnd ondertekenproces te kunnen bieden. CreAim is net als ValidSign sterk aanwezig in de Accountancy markt en de integratie van ValidSign met CreAim stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Martijn Boshuis, Managing Director bij CreAim zegt: “De ondertekenoplossing van ValidSign was de missende schakel binnen ons klantportaal. Wij innoveren en verbeteren onze producten continue zodat accountants zo efficiënt mogelijk hun processen kunnen doorlopen. De digitale handtekening is zo’n innovatie”.

De digitale handtekening draagt sterk bij aan professionalisering
Met de digitale handtekening oplossing van ValidSign worden bedrijfsprocessen versneld door de ondertekening te automatiseren. Het digitaal ondertekenen van een overeenkomst verloopt via een beveiligde omgeving en is volledig rechtsgeldig. ValidSign is marktleider op het gebied van de digitale handtekening in de Benelux en meer dan 1000 organisaties ondertekenen momenteel hun documenten met ValidSign. Door ValidSign in te zetten worden ondertekenfouten verminderd en de juridische- en nalevingspositie versterkt. Met de oplossing kunnen documenten vanaf ieder mobiel device door meerdere personen digitaal worden ondertekend. 

Categorie(n) Soort > Portaaltoepassingen, ICT & Recht, GRC en Assuring, Branche > Accountantskantoren, Branche > Juridisch, Cybersecurity
Bronvermelding ValidSign
Internet URL ValidSign

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED