Softwarepakketten.nl
Surepay IBAN-Naam check
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Nieuw: Koppelingen van Amazon of iZettle naar InformerOnline

Plaatsingsdatum 06-10-2020
Berichtdatum 6 oktober 2020

Sinds kort is het mogelijk voor ondernemers hun online boekhouding in InformerOnline te koppelen aan Amazon en iZettle. Dankzij deze koppeling kunnen de orders van Amazon en iZettle direct naar de boekhouding worden gestuurd, waardoor de ondernemers nu nog smarter zelf hun online boekhouding kunnen doen.

Wij helpen kleine ondernemers in control te zijn door zelf boekhouden gemakkelijk te maken”, aldus Remco Frühauf, CEO van Informer.

Amazon
Amazon is de grootste e-commerce speler ter wereld en is op 10 maart 2020 officieel gelanceerd in Nederland. Amazon.nl verkoopt naast e-books duizenden andere producten van elektronica en computers tot kleding en sieraden. Door de koppeling tussen Amazon en InformerOnline kunnen de klanten van Amazon hun online verkopen direct verwerken in hun boekhouding in InformerOnline. Hierdoor krijgen de klanten de kans om hun boekhouding nog sneller en eenvoudiger op orde te krijgen!

iZettle
iZettle creëert moderne kassasystemen die ontworpen zijn om de werkdag van ondernemers makkelijker te maken. Zo maken zij moderne POS, pinapparaten en betaaloplossingen. Door middel van deze kassasystemen blijven ondernemers op de hoogte van iedere verkoop en wordt dit allemaal op één plek geregistreerd. De koppeling tussen iZettle en InformerOnline maakt het mogelijk voor de klanten van iZettle hun dagelijkse verkoop-, kosten- en betalingsgegevens te importeren naar hun boekhouding in InformerOnline. Op deze manier kunnen de klanten van iZettle hun administratie foutloos en in een handomdraai regelen!

Integreren met Informer
De koppelingen met de webwinkels verlopen via het platform van webwinkelfacturen.nl. Speciaal voor alle Informer klanten heeft webwinkelfacturen.nl nu een promotie. Zodra klanten InformerOnline koppelen met één van de tien webshops ontvangen zij deze koppeling twee jaar voor de prijs van één jaar. Dit geldt voor alle koppelingen van webwinkelfacturen.nl met een maximum van 100 facturen.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Detailhandel & Horeca, Soort > eBusiness en online betalingen, ICT Innovatie, ZZP'ers en klein MKB, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Informer
Internet URL Informer

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED