Softwarepakketten.nl
Urios
Centralservices

Software nieuws

Optimale datakwaliteit in SAP door nieuwe oplossing van myBrand en Company.info

Plaatsingsdatum 11-10-2020
Berichtdatum 7 oktober 2020

SAP-dienstverlener en -kennispartner myBrand lanceert een nieuwe applicatie om bedrijfsinformatie te optimaliseren. Deze applicatie is geschikt voor SAP Sales & Service Cloud en heeft een directe koppeling met Company.info. Hierdoor is het mogelijk om moeiteloos te beschikken over actuele en volledige bedrijfsinformatie over klanten, partners en leveranciers. 

Volledige en actuele klantgegevens in SAP
De nieuwe applicatie van myBrand bespaart tijd en vermindert foutieve en onvolledige informatie over organisaties. Door het ingeven van een beperkte data-invoer worden gegevens van organisaties automatisch gevalideerd en verrijkt. Deze applicatie zorgt voor een helder en compleet klantbeeld in het SAP CRM-systeem.

Marcel Antons, Directeur Strategie & Innovatie bij myBrand: “Iedereen herkent zich in de problematiek van het niet kunnen vinden van de juiste adresgegevens of het niet op tijd doorkrijgen van cruciale bedrijfsinformatie, zoals een faillissement. Dit komt op vrijwel dagelijkse basis terug binnen organisaties. Door gebruik te maken van de bron waarin de meest actuele bedrijfsinformatie is vastgelegd, wordt de kans op fouten gereduceerd tot bijna nul. Bovendien creëer je zo eenvoudig nieuwe saleskansen binnen je eigen CRM. We zijn trots dat wij deze nieuwe applicatie voor SAP met Company.info hebben gerealiseerd.

Efficiëntieslag in ondersteunende bedrijfsprocessen
Company.info biedt oplossingen om uitgebreide en actuele bedrijfsinformatie te ontsluiten in systemen zoals SAP. Denk hierbij aan adresgegevens, branche-informatie (SBI), KvK-nummers, vestigingsnummers en BTW-nummers.

Actief binnen één klik op de knop
De app is op woensdag 7 oktober 2020 gelanceerd voor Sales Cloud. In het laatste kwartaal van 2020 volgt de koppeling met S/4HANA on premise. De app is eenvoudig in gebruik te nemen. Organisaties met een Company.info abonnement kunnen de applicatie eenvoudig activeren in het CRM of ERP Cloud systeem.

Categorie(n) Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing , Branche > Financials, ICT Innovatie, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, ICT & Recht, Branche > Overheid en semi overheid, GRC en Assuring, Branche > Medisch en zorg
Bronvermelding myBrand
Internet URL myBrand

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED