Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Unifiedpost Group en Google Cloud werken samen bij het digitaliseren van documenten

Plaatsingsdatum 22-10-2020
Berichtdatum 22 oktober 2020

  • De geïntegreerde platformoplossing met Google Cloud Procurement DocAI stelt Unifiedpost Group in staat zijn digitaliseringsaanbod te verbeteren en de verwerking van ongestructureerde transactiegegevens (bijv. Facturen) te stroomlijnen.

  • Optical Character Recognition (OCR) -technologie, gebouwd op de Document Artificial Intelligence (DocAI) -mogelijkheden van Google Cloud, zal de gegevensextractie uit elk documentformaat aanzienlijk verbeteren, terwijl de kosten worden verlaagd, de nauwkeurigheid wordt verhoogd en de gebruikerservaring wordt verbeterd.

Unifiedpost Group (Euronext: UPG), een vooraanstaande Europese Fintech, kondigt een samenwerking aan met Google Cloud om de digitaliseringsmogelijkheden van documenten te verbeteren, gebruikmakend van Google Cloud's Procurement DocAI.

Bedrijven proberen hun financiële waardeketen te digitaliseren: van contract of bestelling, tot factuur en betaling, inclusief financiering. Dit vereist betrouwbare netwerken tussen verschillende marktdeelnemers. Unifiedpost Group ondersteunt dergelijke netwerken en stroomlijnt complexe bedrijfsecosystemen, met name binnen kmo-ecosystemen. In de praktijk ontwikkelt en beheert Unifiedpost Group platforms voor document- en transactieverwerking (bijv. Facturen), elektronische betalingen, identiteits- en diensten met toegevoegde waarde. Het is de missie van de Groep om MKB-bedrijven te ondersteunen bij hun overgang van papiergevoelige processen naar geautomatiseerde digitale factuur-tot-betaalprocessen. Deze missie zal worden verwezenlijkt met de applicatie van Unifiedpost Group, gebaseerd op Google Cloud's Procurement DocAI.

Lees complete bericht.
 

Categorie(n) Robotic (accounting), Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay, ICT Innovatie
Bronvermelding Unifiedpost Group
Internet URL Unifiedpost Group

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED