Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Ciphix wordt de kennispartner van SWEMP voor het implementeren van Robotic Process Automation (RPA)

Plaatsingsdatum 04-11-2020
Berichtdatum 4 november 2020

SWEMP en Ciphix hebben virtueel getekend voor een driejarige samenwerking waarbij Ciphix de kennispartner van SWEMP wordt voor het implementeren Robotic Process Automation (RPA) technologie. RPA is een opkomende technologie die menselijke interactie op de computer nabootst. Met name het repeterende, standaard hoge volume werk is hiervoor geschikt. Door dit te automatiseren met digitale medewerkers, kunnen mensen zich weer focussen op waardetoevoegende activiteiten die meer voldoening geven. Digitale medewerkers werken 24/7, maken geen fouten en zijn gemakkelijk op of af te schalen. SWEMP wil deze technologie inzetten om processen te automatiseren en verder te digitaliseren.

SWEMP - een samenwerkingsverband van de woningcorporaties Staedion, Woonbron, Eigen Haard, Mitros en Portaal - en Ciphix gaan gezamenlijk een RPA Center of Excellence opzetten met daarin gemeenschappelijke standaarden op het gebied van digitale medewerkers. Ciphix heeft als missie om de robot uit de mens te halen en ondersteunt een groot aantal organisaties in het schalen van digitale medewerkers. Ciphix helpt met de ontwikkeling en support van robots, voorziet de coporaties van trainingen en ondersteund in het vinden van de juiste processen over alle corporaties heen. Door gebruik te maken van dezelfde standaarden, kunnen de corporaties makkelijker van elkaar leren, sneller ontwikkelen en kennis eenvoudiger uitwisselen.

Categorie(n) Robotic (accounting), Branche > Dienstverlening, Branche > Financials
Bronvermelding SWEMP en Ciphix
Internet URL SWEMP en Ciphix

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED