Softwarepakketten.nl
 
FiscaalOnline
Exact Software
VISMA E-accounting

Software nieuws

ISO/IEC 27018:2019-certificering is een mijlpaal voor Hyarchis

Plaatsingsdatum 04-11-2020
Berichtdatum 4 november 2020

De onafgebroken inzet van het beveiligen van persoonsgegevens in de Cloud, heeft Hyarchis de ISO/IEC 27018:2019-certificering opgeleverd. Het certificaat werd afgelopen oktober toegekend na een bedrijfsaudit in zowel Nederland als Litouwen. De audit bevestigde dat Hyarchis voldoet aan alle voorschriften inzake gegevensbescherming in de Cloud zoals uiteengezet in de ISO/IEC 27018:2019-norm.

De ISO/IEC 27018:2019-certificering is een mijlpaal voor Hyarchis. Niet in de laatste plaats omdat steeds meer organisaties door COVID-19 zijn overgestaptt op cloud-based werken. Met het oog op deze ontwikkelingen is het niet verbazend dat ook de verwachtingen op het gebied van gegevensbescherming toenemen. Deze certificering is het bewijs van onze toewijding op het gebied van gegevensbescherming. Belangrijker nog, het is de bevestiging van ons vermogen om aan deze verwachtingen te voldoen.

In oktober vorig jaar ontving Hyarchis al de ISO 27001-certificering voor zijn information security management system. De ISO 27001-norm bestaat uit een reeks procedures die ervoor moeten zorgen dat risico’s op het gebied van informatiebeveiliging worden beheerst. Met beide certificaten op zak, toont Hyarchis aan dat het zich in de voorhoede bevindt wat betreft de naleving van de regelgeving inzake gegevensbescherming. Simpel gezegd betekent dit dat Hyarchis zijn beloften voor totale gegevensveiligheid en -beveiliging kan waarmaken. Het merendeel van onze klanten zijn actief in de financiële sector en dit brengt stringente bepalingen op het gebied van gegevensbescherming met zich mee. Voor deze klanten bieden de beide ISO-certificeringen ultieme gemoedsrust.

Hyarchis zal in de toekomst steeds meer klanten migreren van een on-premises omgeving naar de cloud. De ISO/IEC 27018:2019-certificering maakt duidelijk dat wij dit veilig kunnen doen en de bescherming van klantgegevens altijd voorop stellen. Klanten die al zijn gemigreerd, hebben nog grotere zekerheid omtrent de beveiliging van hun data bij Hyarchis. Nu we als gevolg van COVID-19 steeds meer online werken en kantoren minder centraal staan in ons werkende leven, heeft Hyarchis een nóg sterkere impuls om haar cloudproducten te optimaliseren. Hierbij staat echter niet alleen gebruikservaring, maar ook veiligheid centraal. 

Categorie(n) GRC en Assuring, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding Hyarchis
Internet URL Hyarchis

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.AFAS SoftwareKING Software


RADAR Software


TecknowGerelateerde berichten

Hyarchis en Dapas: eerste stappen in DCM- en HDM-integratie [05-04-2023]

Het tweede nummer van het digitale Hyarchis Accountancy Magazine is nu online beschikbaar [11-03-2023]

Hyarchis, leverancier van document management software, verwelkomt nieuwe investeerders aan boord [02-11-2021]

Hyarchis Connect 2021 | Trends in Mortgage Tech 20 mei 2021 [09-05-2021]

Succesvolle implementatie van Hyarchis Document Management bij De Hypotheker [04-02-2021]


Onerzoeksbureau GBNED