Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Omedi maakt gebruik van het eigentijdse HR-systeem van Humanwave

Plaatsingsdatum 17-11-2020
Berichtdatum 17 november 2020

Vanaf najaar 2020 biedt diagnostisch medisch adviescentrum Omedi uit Kesteren een extra dienstverlening aan: human resource management voor het mkb. Onder de naam Omedi HRM MKB leveren zij, naast medische keuringen en arbodienstverlening, nu ook HR-advies en -ondersteuning. Bij het uitrollen van deze nieuwe bedrijfstak is Omedi een partnerschap aangegaan met Humanwave uit Delft: hun eigentijdse HR-systeem voor het mkb, sluit naadloos aan op de nieuwe diensten van Omedi.

HR-advies is de perfecte aanvulling
Omedi verzorgt dagelijks medische dienstverlening voor bedrijven en particulieren, zoals medische keuringen, preventief medisch onderzoek en vaccinaties. Omedi is een gecertificeerde arbodienst en is gespecialiseerd in arbozorg en verzuimbegeleiding”, vertelt Christa Janzen, HR-adviseur bij Omedi. “De start van Omedi HRM MKB was eigenlijk heel logisch, HRM-diensten sluiten namelijk perfect aan op diensten die Omedi reeds aanbiedt en verleent. Daarnaast kwamen er vanuit onze cliënten ook steeds vaker HR-gerelateerde vragen.

Onder de indruk van het Humanwave HR-systeem
Bij het opzetten van Omedi HRM MKB zijn we een waardevolle partnerschap aangegaan met Humanwave. Hun HR-systeem sluit vanwege het overzichtelijke en transparante karakter heel goed aan op onze visie, om de mkb-ondernemer volledig te ontzorgen. We weten zeker dat potentiële opdrachtgevers onder de indruk zullen zijn van het gebruikersgemak, de eenvoud van het systeem en alle servicemogelijkheden”, vertelt Janzen.

Meer rust, overzicht, kwaliteit en grip op HR-zaken
Ook Humanwave is enorm verheugd over het partnership met Omedi”, geeft directeur Joan Bassa aan. “Wij merken dat veel bedrijven hun HR nog onvoldoende hebben gedigitaliseerd, waardoor er te weinig inzicht én overzicht is van zaken als salaris en personeelsdossiers. Dat is zonde en kostbaar. Ondernemers realiseren zich vaak niet hoeveel méér overzicht, grip en rust een goed HR-systeem kan bieden. En met de HRM-begeleiding vanuit Omedi worden ondernemers ontlast op alle arbeidsgerelateerde zaken. Welke ondernemer wil dit niet?

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Humanwave
Internet URL Humanwave

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Humanwave, leverancier van HR- en salarissoftware, lanceert deze nieuwe dienstverlening bovenop haar software [01-11-2019]

Humanwave Sponsort KNKV [12-09-2018]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED