Softwarepakketten.nl
Urios
Centralservices

Software nieuws

Integratie ValidSign en RADAR software

Plaatsingsdatum 18-12-2020
Berichtdatum 17 december 2020

ValidSign integreert vanaf nu naadloos met de CRM oplossing van RADAR. RADAR klanten die in de Cloud werken en de koppeling met Office365/SharePoint gebruiken, kunnen gebruik maken van het digitale handtekening platform van ValidSign.

De integratie maakt het mogelijk voor RADAR klanten om documenten direct digitaal te (laten) ondertekenen. De getekende documenten worden automatisch op de juiste locatie in RADAR gearchiveerd. Op deze manier wordt het proces van een accountantskantoor volledig gedigitaliseerd, zowel binnen als buiten de organisatie.

Brigitte Buntinx, directeur bij RADAR “De samenwerking met ValidSign geeft aan dat wij altijd denken en ontwikkelen vanuit de best-of-breed-gedachte. Een mooie koppeling tussen twee spelers met een duidelijke focus.”

John Lageman, directeur bij ValidSign “Rechtsgeldig digitaal ondertekenen met ValidSign biedt enorme voordelen voor zowel de organisaties als hun eindklanten en leveranciers. Met ons ondertekenplatform in combinatie met de RADAR software kunnen wij klanten nog beter van dienst zijn.”

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing , Branche > Juridisch, Soort > Authenticatie en ondertekenen, ICT & Recht, ICT Innovatie
Bronvermelding RADAR Software en ValidSign
Internet URL http://www.radarsoftware.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED