Softwarepakketten.nl
Surepay IBAN-Naam check
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

TIE Kinetix en To-Increase: kant-en-klare cloud-gebaseerde EDI-oplossing nu wereldwijd beschikbaar

Plaatsingsdatum 06-01-2021
Berichtdatum 6 januari 2021

TIE Kinetix en To-Increase kondigden vandaag aan dat ze hun gezamenlijke aanbod voor een cloud-gebaseerde, end-to-end EDI-oplossing voor Microsoft Dynamics 365 hebben uitgebreid. Nu kunnen Dynamics 365 gebruikers wereldwijd via één contract direct de mogelijkheid om de EDI-implementatie en dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen.

De beslissing om het aanbod uit te breiden vloeit voort uit een zeer succesvolle samenwerking in Nederland, waarbij de oplossing eerst aan lokale klanten ter beschikking werd gesteld. TIE Kinetix biedt nu wereldwijd een kant-en-klare EDI-oplossing aan die geschikt is voor alle Dynamics 365-gebruikers. De oplossing omvat een totaalpakket, inclusief TIE Kinetix's FLOW Partner Automation platform en To-Increase's EDI Studio en Connectivity Studio. Alle onderdelen in één contract.

In tegenstelling tot andere oplossingen die vandaag de dag op de markt beschikbaar zijn, bieden TIE Kinetix en To-Increase een echte end-to-end EDI-oplossing voor Dynamics 365. Dat betekent volledige integratie, waardoor gebruikers van Dynamics 365 niet meer tussen meerdere systemen hoeven te navigeren. En omdat de oplossing kant-en-klaar is, biedt het gecombineerde aanbod een praktisch en kostenefficiënt alternatief voor de traditionele, arbeidsintensieve integratiemethoden.

Naast een snelle implementatie tegen een aantrekkelijke prijs, breidt de oplossing ook niet-EDI-gerelateerde integratiemogelijkheden uit. Zo werkt de oplossing nog steeds voor Dynamics 365-klanten en leveranciers die geen bestaande EDI-verbinding hebben. Bovendien hebben gebruikers de mogelijkheid om data te synchroniseren via Master Data Management (MDM) integratie, wat direct binnen het ERP of via een ander systeem van derden kan worden uitgevoerd.

De totaaloplossing is direct beschikbaar voor alle TIE Kinetix en To-Increase klanten.

Categorie(n) Soort > EAI, EDI, Webservice en API, Standaardisatie, (open)standaarden
Bronvermelding TIE Kinetix en To-Increase
Internet URL TIE Kinetix en To-Increase

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED