Software nieuws
Kordaat Ondernemen en Bizcuit lanceren een gezamenlijke app om ondernemers te helpen
Plaatsingsdatum | 14-01-2021 |
Berichtdatum | 14 januari 2021 |
Sinds 2018 worden ondernemers geholpen door Kordaat Ondernemen in alle facetten van het ondernemerschap. Dat doen ze op de vier gebieden die bij het ondernemerschap horen: administratie, inzicht in bedrijfsprocessen, inzicht in mens en propositie en toekomst van het bedrijf. Kordaat Ondernemen en Bizcuit snappen dat de financiële administratie niet het favoriete klusje is van de ondernemer. Bizcuit maakt de administratie zo leuk en makkelijk mogelijk voor ondernemers. Geen gedoe met verschillende tools. Alle documenten, bankrekeningen en betaalopdrachten in één app. Kordaat Ondernemen zal vanaf heden de Bizcuit app, geheel in eigen stijl, aan hun klanten aanbieden zodat ze nog meer tijd hebben om te doen waar ze goed in zijn: ondernemen. |
Categorie(n) | Branche > Accountantskantoren, SAAS, Cloud Computing, ICT Innovatie, Open banking met PSD2, PSD3 en PSR, Robotic (accounting) en AI |
Bronvermelding | Bizcuit |
Internet URL | Bizcuit |
Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke
nieuwsbrief.
Woensdag 26 maart 2025
Seminar Elektronisch factureren en verwerken van boekingsdocumenten: met EU en ViDA
Met een overview van E-factureren in de EU, ontwikkelingen in Nederland, Boekingsdocumenten verwerken: Zenvoices versus Basecone, ViDA en de overgang van de ICP opgave naar Digital Reporting Requirements (DRR) via E-factureren, impact factuurscenario's en aansluiten op Peppol.
Meer info en aanmelden.
Gerelateerde berichten
Nederlands fintech bedrijf Bizcuit wint Mastercard Strive [28-10-2024]
Informant is samenwerking aangegaan met Bizcuit [16-08-2024]
Nieuwe samenwerking Volksbank met Bizcuit: automatische boekhoudkoppeling [04-07-2024]
Bizcuit koppelt met SnelStart: bank-, boekhoud- en facturatie omgeving op elkaar afgestemd [18-10-2023]
Accountants en ondernemers werken nu nog digitaler samen door de integratie van Hix Questions in Bizcuit [14-09-2023]