Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Intus, aanbieder van personeelsplanning software, is gecertificeerd voor ISO 9001

Plaatsingsdatum 22-03-2021
Berichtdatum 22 maart 2021

Intus heeft zich na een succesvolle externe audit gecertificeerd voor ISO 9001, dé wereldwijde norm voor kwaliteitsmanagement. De externe auditor heeft vastgesteld dat Intus voldoet aan de internationaal gestelde eisen voor kwaliteitsmanagement, waarna Intus het certificaat in ontvangst kon nemen.

Tijdens een audit wordt vastgesteld of de organisatie voldoet aan relevante wet- en regelgeving, contractuele eisen en specifieke doelstellingen voor kwaliteitsmanagement. Met de ISO 9001 norm wordt beoordeeld of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van haar klanten, maar wordt ook gekeken of de organisatie voldoet aan de wet- en regelgeving die op haar product van toepassing is.

Daarnaast zijn de bestaande certificeringen ISO 27001:2013 en NEN 7510:7511 verlengd. Intus beschikt sinds 2018 over deze certificeringen. Na de tussenaudits die zijn gehouden, was het deze keer weer tijd voor een volledige audit.

Jasper van der Velde, Security Officer bij Intus : “We zijn erg blij met deze nieuwe certificering, dit bevestigt dat wij er alles aan doen om een hoogwaardige kwaliteit aan service te verlenen aan onze klanten. De certificering voor ISO 9001 sluit goed aan bij de andere certificeringen rondom informatieveiligheid waar we al over beschikken.”

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Soort > Planning-, reservering- en verhuursoftware
Bronvermelding Intus
Internet URL Intus

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED