Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Basware lanceert oplossing die voldoet aan de Chinese fapiao-voorschriften voor het ontvangen van e-facturen

Plaatsingsdatum 31-03-2021
Berichtdatum 31 maart 2021

Basware biedt nu ook een fapiao-compatibele oplossing voor het ontvangen en valideren van e-facturen aan. Via zijn Chinese partner, Shanghai Yodoo Information & Technology Co., Ltd., linkt Basware zijn netwerk met het Golden Tax System (GTS), waardoor moeiteloze validatie van alle lokale btw-facturen, bekend als fapiaos, tegen de GTS-interface mogelijk is.

"Deze mijlpaal is een enorme opluchting voor onze klanten, omdat velen van hen zakendoen met China en altijd moeite hadden om fapiao's efficiënt te verwerken en te valideren", zegt Dany de Budt, country maanger voor Nederland en België van Basware. “Deze oplossing neemt de last voor AP-medewerkers weg en stelt hen in staat om al hun facturen uniform te verwerken, ongeacht het land van herkomst. Zakelijke transacties kennen geen grenzen, dus we hebben de taak op onszelf gelegd om als expert op het gebied van factuurregelgeving en compliance voor onze klanten te dienen, zodat zij dat niet hoeven te doen. We zijn enthousiast over het aantal klanten dat al geïnteresseerd is in implementatie."

De Basware-oplossing voegt een China-specifieke functionaliteit toe voor de GTS-validatiestap, waardoor klanten snel en gemakkelijk ongeldige facturen kunnen detecteren. De meeste bedrijven valideren momenteel facturen één voor één via het GTS-portaal voordat ze worden betaald. Deze extra functie in het Basware P2P-systeem vermindert de werklast van AP-medewerkers aanzienlijk, aangezien gebruikers deze facturen gemakkelijk naar de wachtrij voor het afhandelen van uitzonderingen kunnen leiden, zodat ze niet per ongeluk worden betaald. Bovendien, zoals het geval is met alle e-factureringsoplossingen van Basware, levert deze technologie factuurgegevens van hoge kwaliteit, waardoor de uitgaven zichtbaar zijn en nauwkeurige prognoses kunnen worden gemaakt.

Deze Basware-oplossing kan ook de nieuwe speciale btw-e-factuur verwerken, die de Chinese staatsbelastingdienst in 2020 heeft getest en begin dit jaar als optie in het hele land is uitgerold.
  

Categorie(n) Soort > (Elektronisch) factureren, Branche > Financials, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek
Bronvermelding Basware
Internet URL Basware

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Procurement- en Finance-professionals anticiperen op negatieve effecten van geopolitieke uitdagingen [11-06-2019]

Falck selecteert P2P-oplossing van Basware voor wereldwijde factuurautomatisering [04-07-2018]

SAP-gecertificeerde integratie met SAP S / 4HANA [30-06-2018]

Basware lanceert AI-gestuurde virtuele inkoopassistent [23-05-2018]

Basware maakt einde aan frauduleuze facturen en dubbele betalingen [10-04-2018]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED