Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Nieuwe administratieve app van Gekko

Plaatsingsdatum 22-04-2021
Berichtdatum 22 april 2021

Gekko lanceert vandaag de nieuwe Gekko Administratie app, voor mobiel en desktop. In deze nieuwe app komen alle administratieve functies die Gekko biedt samen in één gemakkelijk te gebruiken applicatie. De nieuwe app is beschikbaar op mobiel voor iOS en Android en op de desktop voor PC en Mac. De app is direct gratis beschikbaar voor de meer dan 100.000 bestaande gebruikers op Gekko, maar ook alle andere kleine ondernemers in Nederland en België.

Alle functies van Gekko in één app
Gekko bedient al jaren vele zzp’ers en andere kleine ondernemers met gemakkelijk te gebruiken administratieve tools en diensten, zoals urenregistratie, het scannen van bonnen, het versturen van offertes en facturen, en nog meer. Met deze nieuwe app worden alle functies nu in één, gemakkelijk te gebruiken, product aangeboden.

Onderdeel van de “ontzorg-visie” voor ondernemers
Het combineren van verschillende administratieve functies op Gekko is een bewuste strategische keuze. ZZP’ers en andere kleine ondernemers in Nederland willen namelijk gemakkelijk en goedkoop toegang tot administratieve diensten, zoals Gekko die nu biedt. Maar het is ook duidelijk dat Gekko nog lang niet alle diensten biedt die ondernemers zoeken. De lancering van de Gekko Administratie app is daarom dé manier om gemakkelijker het aanbod van diensten op Gekko uit te breiden en gebruikers te ontzorgen.

Nieuwe app maakt nieuwe diensten van partners mogelijk
Met deze lancering van de Gekko Administratie app, wordt het mogelijk gemaakt om nieuwe diensten op het Gekko platform te lanceren. Hiervoor wordt gekeken naar de samenwerking met externe partners, zoals Gekko dat nu ook al doet. Neem bijvoorbeeld de betaallinks bij de facturen (Mollie),de PSD2 bankkoppeling (Tink) en de koppeling met externe webshops (WooCommerce). Hiermee voorziet Gekko in de wens van gebruikers van verdere ontzorging van de administratie.

Categorie(n) ZZP'ers en klein MKB, Mobile computing, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding Gekko
Internet URL Gekko

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

In de nieuwste versie van de Gekko Bonnen app introduceert Gekko kunstmatige intelligentie [16-12-2020]

Gekko lanceert een real-time PSD2 bankkoppeling in haar administratie pakket [09-09-2020]

Gekko lanceert webshop integratie voor zzp met WooCommerce [25-08-2020]

Gekko lanceert freelance boekhoudprogramma voor de Spaanse markt [11-12-2019]

nieuwe Facturatie App Gekko: nog eenvoudiger voor zzp om een factuur te versturen aan klanten [04-09-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED