Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Analys.io RGS Labelmaker nu ook beschikbaar voor Twinfield

Plaatsingsdatum 07-06-2021
Berichtdatum 7 juni 2021

De analys.io RGS Labelmaker helpt kantoren bij het efficiënt implementeren van RGS in administraties. De applicatie gebruikt hiervoor een algoritme dat tot wel 95% betrouwbaar RGS labels kan voorstellen en database techniek die zorgt voor consistentie tussen administraties. De gebruikersvriendelijke user interface zorgt ervoor dat het toekennen van RGS Labels intuïtief en efficiënt kan gebeuren. 

Deze functionaliteit is al bij tienduizenden administraties gebruikt en is nu ook beschikbaar voor Twinfield administraties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de recent door Twinfield in gebruik genomen RGS rapportagestructuur voor RGS (versie 3.2). Analys.io haalt hiervoor de rekeningschema's op uit Twinfield en na validatie van de RGS labels worden deze weer geupoad naar de Twinfield administratie. Het ophalen, labelen en uploaden kan voor meerdere administratie tegelijk gebeuren waardoor de tijdsbesparing op de implementatie van RGS tot wel 2 uur per administratie kan uploaden.

Meer informatie over de RGS Labelmaker kan worden verkregen via analys.io.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > Boekhoudsoftware, RGS (ReferentieGrootboekSchema)
Bronvermelding Analys.io
Internet URL Analys.io

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED