Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Spheeres: nieuwe aanbieder in cloud-based bedrijfsapplicaties

Plaatsingsdatum 01-07-2021
Berichtdatum 1 juli 2021

Goed nieuws voor de manager die snel wil kunnen schakelen en klaar is met logge en dure fixed-format bedrijfsapplicaties. Het Spheeres low-code cloud-based ontwikkelplatform voegt zich naar de behoeften van de gebruiker en is razendsnel aan te passen.

Spheeres is een cloud-based platform dat moderne, krachtige en flexibele, bedrijfsbrede oplossingen biedt waarmee organisaties hun productiviteit en serviceniveau aanzienlijk kunnen verbeteren. Door middel van ‘prescriptive’ low-coding leent Spheeres zich uitstekend voor vrijwel alle markten en toepassingen.

Deelapplicaties sluiten aan
Onder leiding van Erik Stolk heeft een team van 15 mensen 5 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van Spheeres. Eerder door Stolk ontwikkelde software vormt de basis voor een brede selectie deelapplicaties. Zo voorziet Spheeres onder andere in CRM, ERP, productie-, project-, inkoop-, verkoop-, case- en workflow management waarbij alle deelapplicaties bovendien volledig op elkaar aansluiten.

Spheeres groeit hard
Spheeres is ontwikkeld vanuit de gedachte dat een bedrijfsapplicatie de unieke werkprocessen binnen een organisatie moet ondersteunen en bovendien moet kunnen meegroeien met de organisatie en de continu veranderende informatiebehoefte. En dat blijkt een schot in de roos. Sinds de lancering begin 2020 heeft Spheeres een vlucht genomen. Het platform wordt inmiddels wereldwijd gebruikt in diverse marktsegmenten. Het team is sinds de lancering van 15 naar 28 medewerkers gegroeid die op verschillende locaties werkzaam zijn.

Database en userinterface
In samenwerking met de klant wordt door het Spheeres-team een database en userinterface opgebouwd. Deze is volledig toegespitst op de werkprocessen van deze klant. Door de grafische configuratiemogelijkheden en optimale samenhang tussen database en userinterface wordt in recordtempo een tailor-made bedrijfsapplicatie op poten gezet. Vervolgens kan het systeem via diverse wizards nog eindeloos worden uitgebreid met query’s, templates, kanbans en planning tools. In de Nederlandse Spheeres-Labs worden applicaties ontwikkeld mét en vóór diverse partners en ‘early adopters’ binnen diverse marktsegmenten. In het lab worden partners optimaal ondersteund om hun gedachten snel om te zetten in unieke bedrijfsapplicaties.
  

Categorie(n) Soort > ERP, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Spheeres
Internet URL Spheeres

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED