Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

De belastingaangifte van zzp’ers wordt makkelijker met SnelStart

Plaatsingsdatum 12-07-2021
Berichtdatum 12 juli 2021

Automatische winstaangifte (AWA) en de Belastingdienst

Zzp’ers die nog aangifte inkomstenbelasting over 2020 moeten doen, kunnen daarvoor gebruik maken van de automatische winstaangifte in SnelStart. In samenwerking met de Belastingdienst maakt SnelStart het nu makkelijker dan ooit om het winstdeel en de balanstotalen klaar te zetten in de aangifte.

Aangiftemodule Winstdeel Inkomstenbelasting
Voor de aangifte inkomstenbelasting over 2020 kan de ondernemer zonder personeel nu gebruik maken van de Aangiftemodule Winstdeel Inkomstenbelasting. Deze module is ontwikkeld door de Belastingdienst en in nauwe samenwerking door SnelStart in zijn boekhoudsoftware geïntegreerd.

Winstdeel en balanstotalen voor de aangifte inkomstenbelasting 2020
Wie zelf de aangifte inkomstenbelasting doet, weet hoe ingewikkeld het soms kan zijn. De Belastingdienst vraagt om het winstdeel en de balanstotalen. Waar vind je die? En hoe bereken je ze goed? Heb je geen fouten gemaakt bij het overnemen van de cijfers? De nieuwe aangiftemodule helpt hierbij.

Ondernemers met een eenmanszaak zonder personeel, die zelf, of via hun boekhouder of accountant, uitstel hebben aangevraagd voor de aangifte inkomstenbelasting over 2020 kunnen gebruik maken van deze geautomatiseerde winstaangifte. Met deze nieuwe service zet je snel en foutloos het winstdeel en de balanstotalen op de juiste plek in de IB-aangifte. Volgend voorjaar kan deze module ook worden gebruikt voor de aangifte over 2021.
  

Categorie(n) ZZP'ers en klein MKB, Branche > Accountantskantoren, Robotic (accounting), Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding SnelStart
Internet URL SnelStart

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED