Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

White papers

SBR Nexus lanceert whitepaper duurzaamheidsrapportages

Plaatsingsdatum 31-07-2021
Berichtdatum Juli 2021

Om de klimaatdoelstellingen van Parijs 2030 te halen is er 6,35 biljoen euro per jaar nodig. De financiële sector speelt dus een centrale rol in de transformatie naar een koolstofarme economie. Lees in onze laatste whitepaper, in samenwerking met Capgemini Invent, hoe we de uitwisseling van duurzaamheidsdata efficiënt kunnen organiseren.

Bijvoorbeeld door de klimaatrisico's van een bedrijf mee te nemen in de prijsstelling van leningen. Echter: uit een recente pan-Europese benchmarkstudie blijkt dat de kwaliteit van duurzame gegevens een grote zorg is: we kunnen dus niet oordelen op basis van de huidige duurzaamheidsdata. “Het standaardiseren van duurzaamheidsrapportages zou een oplossing kunnen bieden”, vertelt Sander Middendorp, CEO van SBR Nexus.

Samen met Capgemini Invent heeft SBR Nexus onder andere de verschillende operationele modellen van duurzaamheidsrapportages nader onderzocht. Benieuwd hoe de financiële sector eerste stappen kan zetten bij het standaardiseren van duurzaamheidsrapportages?

Opvragen white paper 'Sustainability Reporting'.
  
  
  

 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Externe verslaggeving, Branche > Accountantskantoren > Visie ICT, GRC en Assuring, ICT Innovatie, Duurzaamheid, Branche > Financials
Bronvermelding SBR Nexus
Internet URL SBR Nexus

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED