Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Gratis Auditfiles Viewer: binnen 1 jaar meer dan 1.000 downloads

Plaatsingsdatum 18-08-2021
Berichtdatum 17 augustus 2021

Binnen één jaar meer dan 1000 downloads van onze Gratis Auditfiles Viewer. Blijkbaar voorziet dit in een behoefte. Een reden om de Gratis Auditfiles Viewer nog een keer onder uw aandacht te brengen.

Aanleiding
De wereld wordt steeds ‘digitaler’. Bewust en onbewust wisselen we meer (vertrouwelijke) data uit met derden dan ooit te voren. Voor het uitwisselen van gegevens met de Belastingdienst en/of uw accountant wordt veelal gebruik gemaakt van auditfiles. Zo bieden vrijwel alle gangbare financiële pakketten de mogelijkheid een Auditfile Financieel aan te maken. Daarmee deelt u informatie over de inrichting van uw grootboek, de grootboekmutaties en de relatiegegevens van uw crediteuren/debiteuren.
Maar weet u wel wat u verstuurt?

Fouten in de administratie zoals het (nog) niet volledig doorboeken, of het niet verwerken van mutaties zijn snel gemaakt, met alle gevolgen van dien. Bijvoorbeeld als een aangifte daardoor voor een te hoog bedrag wordt vastgesteld door de Belastingdienst.

Het ontsluiten van een auditfile en daarmee controle op de inhoud is echter niet vanzelfsprekend. Technische-, functionele barrières en/of kosten kunnen belemmerend werken en de gebruiksvriendelijkheid laat nog al eens te wensen over.

Gratis Auditfiles Viewer
Daarom biedt Easy2Analyse nu gratis een Auditfiles Viewer. Hiermee kunt u auditfiles eenvoudig ontsluiten, controleren en indien nodig, fouten in de administratie herstellen. Daarbij is ook voorzien in drill-down- en sorteermechanismen. Met de export functie kan de inhoud worden omgezet in PDF-format en daarmee platform onafhankelijk worden opgeslagen, bijvoorbeeld in verband met de bewaarplicht.

Naar gratis Auditfiles Viewer.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Audit, dossierbeheer en data analyse, Branche > Financials, XML Auditfiles
Bronvermelding Easy2Analyse
Internet URL Easy2Analyse

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED