Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Cash Software integreert boekhouden en bankieren via PSD2

Plaatsingsdatum 23-08-2021
Berichtdatum 23 augustus 2021

De nieuwe PSD2-bankkoppeling, die sinds 10 augustus 2021 beschikbaar is, maakt het mogelijk om banktransacties realtime te verwerken, actueel banksaldo in te zien en veilig betalingen te doen vanuit de boekhouding. Voor klanten van Cash betekent de PSD2-bankkoppeling een stap in de richting van efficiënt administreren en bankieren vanuit één centrale plek.

Het was al langer mogelijk om banktransacties van zakelijke rekeningen bij de vijf grootste Nederlandse banken automatisch te verwerken in het boekhoudpakket met de voorlopers van de PSD2-bankkoppeling. Maar PSD2 gaat veel verder dan dat. Nu kunnen alle zakelijke en privé bankrekeningen bij 1500 Europese banken gekoppeld worden voor realtime en automatische verwerking van banktransacties. Daardoor is er altijd actueel inzicht in de inkomsten en uitgaven van alle rekeningen, ook geconsolideerd. Bovendien kan ook het betalen van facturen nu snel en veilig vanuit de boekhouding.

Voor zowel accountantskantoren als MKB bedrijven is de PSD2-bankkoppeling echt een uitkomst. Het gehele proces van in- en verkoopfactuur tot (uit)betaling kan nu volledig automatisch binnen het boekhoudpakket verlopen. Geen extra handelingen meer, niet meer hoeven wisselen van verschillende schermen en nooit meer apart aan- en afmelden via de bank. Boekhouden en bankieren in één met de PSD2-bankkoppeling levert klanten van Cash nog meer gemak, efficiency en inzicht op.

Meer informatie CASH PSD2-bankkoppeling.
  

Categorie(n) ICT Innovatie, Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, PSD2
Bronvermelding CASH

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED