Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Quick-start QR systeem voor eventenementenbranche

Plaatsingsdatum 21-09-2021
Berichtdatum 21 september 2021

Speciaal voor events en pop-up zaken lanceert Spont, bekend van de innovatieve kassasystemen voor de horeca, een quick-start QR systeem. De evenementen organisator hoeft hiervoor geen speciale apparatuur in huis te halen; een internetverbinding en een willekeurige laptop, pc, telefoon of iPad is in principe voldoende om je evenement probleemloos van een QR-bestel- en kassasysteem te voorzien. 

Laagdrempelig
De evenementenbranche heeft in deze grillige tijd geen zin in ingewikkelde investeringen; organisatoren weten tegenwoordig pas kort van tevoren of events doorgang vinden en tegen welke condities. Dus leek het ons interessant om voor hen een systeem te bedenken waarmee zij heel snel en laagdrempelig aan de slag kunnen. Het werkt heel goed en is super eenvoudig op te starten. Je zet je tafels neer, maakt een Spont-account aan, voegt tafels en producten toe, downloadt en print je QR-codes en deze plak je op de tafels. En dan is het even afwachten totdat je bestellingen binnenkomen”, zegt Sjoerd van den Bosch van Spont.

Top voor de sfeer
Het werkt perfect. En we hebben geen problemen gehad terwijl het behoorlijk druk is geweest met ruim 5.000 bezoekers”, zegt Rivka van den Berg die in juli voor het evenement de Duurzame Week gebruik maakte van het Spont systeem. “Wat ik er bovendien leuk aan vind is dat je ziet wíe de bestelling heeft geplaatst. Dus riepen wij hardop die naam bij het brengen van de bestelling. Dan krijg je heel vrolijke en verraste reacties. Tóp voor de sfeer en het bevordert ook het persoonlijke contact.Bij de volgende editie in Den Bosch van 5 – 7 november gaan we er zeker weer mee aan de slag!”.

Over Spont
Spont is een all-in kassasysteem voor de horeca, dat moeiteloos op elke iPad kan worden geïnstalleerd. Het is geschikt voor reserveringen, bestellingen (ook met QR-code), mobiele betalingen en het sturen van sms-berichten als bijvoorbeeld een bestelling gereed is. Spont is eenvoudig te linken aan alle gangbare administratiesystemen, gemakkelijk in gebruik, snel te implementeren en met een vaste transactie-fee heel betaalbaar. Kortom: het is een modern, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem dat alle handige, denkbare en noodzakelijke toepassingen voor de horeca samenbrengt en daardoor geschikt is voor zowel startende ondernemingen als grote horecabedrijven. Spont is Nederlands, opgericht in 2015 door de broers Sjoerd en Flip van den Bosch en wordt toegepast bij horecaondernemingen in Nederland en België. 
  

Categorie(n) Branche > Detailhandel & Horeca, ICT Innovatie, Mobile computing, Tech startups
Bronvermelding Spont
Internet URL Spont

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED