Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Brouwerij Duvel Moortgat kiest voor planning- en schedulingtools van Infor

Plaatsingsdatum 15-11-2021
Berichtdatum 15 november 2021

Infor, de industry cloud company, kondigt aan dat Duvel Moortgat Infor Production Scheduling heeft gekozen om de groei van de brouwerij te ondersteunen. De selectie volgt vlak na de afgeronde implementatie van de supply planning-software van het softwarebedrijf. Deze tools spelen een belangrijke rol in de groei en spelen ook in op de snel veranderende vraagconjuctuur van de brouwerij.

Duvel Moortgat is een familiebedrijf met een uitgesproken focus op speciaalbieren waaronder merken als Duvel, Vedett, 't IJ, La Chouffe, De Koninck, Liefmans en Maredsous. Het bedrijf is gegroeid van een lokale brouwerij naar een mondiale speler met 10 productiesites waaronder in België, de US en Tsjechië. Daarnaast zijn er enkele sales sites in Frankrijk, UK, China en Spanje. Doordat bierproductie seizoensgebonden is, de coronapandemie die leidde tot een onvoorspelbare productie en de algemeen constante groei van Duvel, bereikte de planning van het productieproces via Excel de limiet. Dit vereist een professionalisering met een gestandaardiseerd productie- en schedulingproces.

Infor werd na een selectieprocedure gekozen vanwege de ruime kennis en ervaring op vlak van planning en scheduling in de brouwerijwereld. Nu de planningssoftware geïnstalleerd is, wordt ook de schedulingtool toegevoegd en gebundeld tot een complete oplossing. Daardoor beschikt Duvel over software die zowel op de lange als op de korte termijn effectief is voor inzicht in het productieproces.

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Branche > Detailhandel & Horeca, Soort > ERP, Soort > Logistiek
Bronvermelding Infor
Internet URL Infor

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED