Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

2GetR-app: melden van veiligheidsincidenten en het inzien en regelen van HR-zaken

Plaatsingsdatum 16-12-2021
Berichtdatum 16 december 2021

Appronto, specialist in low-code business-applicaties en cloud-integraties, heeft de 2GetR-app ontwikkeld. Deze native mobile app is gebouwd op basis van het Mendix low-code platform. De app stelt medewerkers in staat om snel en intuïtief te communiceren met hun werkgever en collega’s en op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in de organisatie. De applicatie is specifiek geschikt voor medewerkers die thuiswerken, werk verrichten in een magazijn of fabriek of anderszins buiten een kantooromgeving actief zijn.

Voor veel medewerkers die niet in een kantooromgeving werken, maar overdag bijvoorbeeld op een fabrieksvloer of in een magazijn te vinden zijn, is het lastig goed geïnformeerd te blijven over wat er zich bij hun werkgever afspeelt. E-mail nieuwsbrieven worden niet altijd gelezen en het intranet van veel bedrijven is vaak verouderd en traag. Voor veel medewerkers is het bovendien na een lange werkdag een stap te ver om ‘s avonds thuis nog in te loggen om te kijken of er nog bedrijfsnieuws is. De 2GetR-app van Appronto lost deze problemen op.

Gebruiksvriendelijke medewerkers-app
De medewerkers-app van Appronto biedt een intuïtieve, interactieve gebruikservaring. Daarnaast is de app overal te gebruiken en makkelijk samen te voegen met andere apps die in gebruik zijn. De app werkt intuïtief, vergelijkbaar met social media platformen. Daardoor is de applicatie vrijwel direct door elke medewerker te gebruiken en zijn trainingen voor het gebruik van deze nieuwe applicatie overbodig.

HR-zaken inzien en regelen en te koppelen met andere apps
De app is verder eenvoudig te integreren met bestaande applicaties, waaronder de gebruikte HR-toepassingen. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld zien hoeveel vakantiedagen ze nog hebben en nieuwe vakantiedagen aanvragen. Ook kunnen ze hun tijds-en urenregistratie bijhouden en actuele werkplanningen bekijken of aanpassen.

Het melden van veiligheidsincidenten
De applicatie beschikt tevens over uitgebreide functionaliteit voor het melden van veiligheidsincidenten op de werkvloer. Medewerkers kunnen een incident direct melden en hebben via de app inzicht in de laatste versies van veiligheidsprotocollen. Het afzonderlijke CMS zorgt ervoor dat veiligheidsinformatie altijd direct aanpasbaar is en daardoor altijd up to date.
  

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software, GRC en Assuring, Mobile computing
Bronvermelding Appronto
Internet URL Appronto

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED