Softwarepakketten.nl
Urios

Software nieuws

Broad Horizon versterkt dienstverlening met uitbreiding GAC Business Solutions

Plaatsingsdatum 10-01-2022
Berichtdatum 10 januari 2022

ICT-bedrijf Broad Horizon Groep (‘Broad Horizon’) zet de volgende stap in de ambitie om marktleider te worden op het gebied van Microsoft Dynamics dienstverlening in Noord-Europa. Dit doet de organisatie door het in juli 2021 overgenomen GAC Business Solutions (GAC) uit te breiden met een deel van de IT-organisatie Broad Horizon Solutions (BHS) en door het oprichten van een nieuw bedrijf: Focus Enterprise Solutions.

Uitbreiding GAC Business Solutions
Sinds 1 januari 2022 is Broad Horizon Solutions (BHS) deels samengevoegd met GAC. GAC en BHS gaan samen verder onder de naam GAC Business Solutions - a Broad Horizon company (GAC). GAC richt zich op het middensegment met Dynamics Business Central, Customer Engagement en het Power Platform. Ze biedt verticale Cloud-oplossingen voor de Professional Services, Manufacturing en Wholesale branches. Door de samenvoeging met BHS wordt dit aanbod uitgebreid met oplossingen op het gebied van Retail, Medical, Publishing en Education.

Met de samenvoeging wordt GAC een leidende Dynamics partij met 250 medewerkers en meer dan 600 klanten in de Benelux. 

Oprichting Focus Enterprise Solutions
Daarnaast heeft Broad Horizon onlangs Focus Enterprise Solutions opgericht. Focus Enterprise Solutions is een specialistische ERP-implementatiepartner voor Microsoft Dynamics 365 Unified Operations en de eigen IP Extended Banking, gericht op de bovenkant van het mkb-segment. 

 

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Branche > Detailhandel & Horeca, Branche > Dienstverlening, Soort > Practice management software (en uren), Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials
Bronvermelding Broad Horizon, GAC Business Solutions
Internet URL Broad Horizon, GAC Business Solutions

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED