Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Samenwerking Koenen en Co en RedTeam Cyber Security

Plaatsingsdatum 25-01-2022
Berichtdatum 25 januari 2022

Cyber Security verdient continue aandacht waarin door veel organisaties nog grote stappen te zetten zijn. Met de samenwerking tussen Koenen en Co en RedTeam Cyber Security willen wij onze slagkracht vergroten en kunnen (potentiële) klanten nog beter bediend worden. Na een eerste kennismaking in 2020 merkten we meteen dat er een goede klik was tussen onze teams. Hieruit is een unieke samenwerking tussen cybersecurityspecialisten en IT-auditors tot stand gekomen. Deze samenwerking hebben wij nu met een officiële samenwerking bekrachtigd. Iets waar we natuurlijk enorm trots op zijn!

Waarom deze samenwerking tussen Koenen en Co en RedTeam Cyber Security?
We willen onze klanten helpen met deskundig advies. Op het gebied van digitale veiligheid komen steeds meer vragen bij ondernemers. Wij merken dat een aanzienlijk deel van de Nederlandse bedrijven nog (te) weinig heeft gedaan om goed weerbaar te zijn tegen cybercriminaliteit. De risico’s voor bedrijven zijn groot met financiële, maar soms ook maatschappelijke schade als gevolg. Samen bereiken wij een groter deel van de markt.

Wat is de meerwaarde van onze samenwerking voor onze klanten?
Wij zijn er beide van overtuigd dat goede cyberweerbaarheid alleen kan worden bereikt als de juiste aandacht wordt gegeven aan een combinatie tussen de drie pijlers: mens, proces en techniek.

Door deze unieke samenwerking tussen IT auditors en cyber securityspecialisten zijn wij in staat om de risico’s van zowel het organisatorisch perspectief (mens en proces) en het technische perspectief in kaart te brengen waardoor voor onze klanten een totaal beeld ontstaat van verbeterpunten. Daarbij geven wij praktische aanbevelingen om in controle te komen en te blijven op het gebied van cyberweerbaarheid.

Hoe gaan wij onze klanten helpen?
Onze specialisten helpen op klantgerichte en begrijpelijke wijze door het maken van een totaalinzicht en begeleiden de klant naar de oplossing om digitaal veilig te worden en te blijven. Dit wij door doorlopend nieuwe producten in de markt te zetten en op maat gemaakte programma’s aan te bieden. We helpen onze klanten veiliger te worden door pro-actief te handelen en structureel de juiste aandacht te blijven geven aan cyber security. Een greep uit het aanbod:

  • IT Risk assessment;
  • IT-visie en (beheersing van) de IT-risico’s;
  • Awareness training voor medewerkers;
  • Kwetsbaarheden scans;
  • Penetratie testen (pentesten).

Welke resultaten heeft dit al opgeleverd?
Het grootste compliment: tevreden klanten! We meten na elke opdracht de klanttevredenheid. Klanten waarderen onze deskundigheid, pragmatische en praktische aanpak. Niet alleen op de inhoud, maar ook op de manier hoe wij communiceren, persoonlijk en to the point.

We merken dat klanten ons daarna ook aanbevelen aan andere relaties. Dan weet je dat je het goed doet!
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Cybersecurity
Bronvermelding KOENEN EN CO Audit & Assurance B.V.
Internet URL KOENEN EN CO Audit & Assurance B.V.

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED