Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA
E-boekhouden

Software nieuws

e-Boekhouden.nl en uitbreiding van bankkoppelingen met SNS, ABN AMRO en Rabobank

Plaatsingsdatum 09-04-2022
Berichtdatum 8 april 2022

Rabobank Bankkoppeling
Rabobank stopt per 1 juli 2022 met de ondersteuning van de huidige bankkoppeling. e-Boekhouden.nl heeft voor u een nieuwe Rabobank Bankkoppeling ontwikkeld. Zo laadt u nog steeds automatisch uw banktransacties in uw boekhouding.

  • Het activeren van de Rabobank koppeling is nu nog eenvoudiger! Dit kan direct vanuit uw e-Boekhouden.nl administratie.
  • Deze koppeling is beschikbaar voor elk type zakelijke Rabobankrekening.
  • Wanneer u de nieuwe Rabobank koppeling activeert, wordt de oude koppeling automatisch voor u opgeheven.

Maakt u op dit moment nog gebruik van de (oude) Rabobank koppeling? Zorg dan dat u vóór 1 juli de nieuwe koppeling heeft geactiveerd, om er zeker van te zijn dat u geen banktransacties mist in uw administratie.

En ook andere bankkoppelingen:

SNS Bankkoppeling
Bespaar veel tijd door uw zakelijke SNS bankrekening te koppelen met uw online administratie! Met deze koppeling worden alle transacties van uw bankrekening volledig automatisch in uw boekhouding geladen.

ABN AMRO Bankkoppeling
De functionaliteiten van deze koppeling zijn uitgebreid. Eerder was het al mogelijk uw banktransacties automatisch in uw boekhouding te laden. Vanaf nu is het ook mogelijk betaal- en incasso-opdrachten met behulp van de koppeling door te zetten naar uw internetbankierenomgeving.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Robotic (accounting), Branche > Financials, Soort > Boekhoudsoftware, PSD2, ZZP'ers en klein MKB, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding e-Boekhouden.nl
Internet URL e-Boekhouden.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED