Softwarepakketten.nl
Surepay IBAN-Naam check
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

De zvoove Group bundelt de krachten met Pivoton Software, een van de grootste leveranciers van software voor de flexbranche in Nederland

Plaatsingsdatum 11-04-2022
Berichtdatum 11 april 2022

SaaS-provider Pivoton fuseert met Duitse marktleider zvoove; uitbreiding marktpositie zvoove in Europa

Pivoton wordt onderdeel van de zvoove Group - Versnelde uitbreiding van zvoove's marktleiderschap in de Europese markt voor uitzendsoftware - Uitstekende vooruitzichten voor de klanten en medewerkers van Pivoton. 

Groei
De zvoove Group bundelt de krachten met Pivoton Software B. V., een van de grootste leveranciers van software voor de flexbranche in Nederland. Hiermee breidt zvoove uit naar nog een Europees land met zijn software-activiteiten voor de flexbranche.

"The Netherlands is one of the most important markets for temporary staffing companies worldwide. The merger has a high strategic value for us and further expands our European market leadership," legt zvoove CEO Oliver Muhr uit. "At the same time, our customers in Germany and Switzerland will benefit from the transaction, as we now have even more temporary staffing market experts within Europe which are driven to deliver further competitive advantages via innovative software to our customers."

Over zvoove
De zvoove Group ontwikkelt en verkoopt innovatieve softwareoplossingen voor de flexbranche, facility management en de evenementenbranche. Met meer dan 3.000 klanten en meer dan 330 medewerkers is zvoove ontstaan uit de fusie van LANDWEHR, rhb, prosoft, BackOffice, en Leviy. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland, Zwitserland en Nederland.

Next move
Als onderdeel van deze grote Europese speler profiteert Pivoton van de kracht van de zvoove Group. "De fusie biedt uitstekende nieuwe kansen en mogelijkheden voor de medewerkers en klanten van Pivoton. Daarnaast versterkt het onze positie in de markt enorm. We zijn enthousiast over deze groeikans," bevestigt Pivoton CEO Paul van den Bosch.

Bart Hemmer, CTO Pivoton vult aan: ”Door onze krachten te bundelen met zvoove, kunnen we nog meer investeren en onze klanten nog meer concurrentievoordelen bieden door nog meer innovatie en productontwikkeling.”
   

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Pivoton Software
Internet URL Pivoton Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow [03-02-2023]


 

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED