Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

DNA neemt FreshERP software over en richt zich met nieuw bedrijf op de groente- en fruitsector

Plaatsingsdatum 20-04-2022
Berichtdatum 20 april 2022

DNA IT Holding, bekend van DNA Services, uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft een nieuwe overname afgerond. Het IT-bedrijf uit Zuid-Holland heeft in het afgelopen kwartaal de FreshERP software overgenomen van Coöperatieve Caswell IT Group. Deze coöperatie bestaat uit verschillende groente- en fruitbedrijven die samenwerken op het gebied van automatisering. Het FreshERP softwarepakket is toepasbaar voor bedrijven met enkele tot honderden medewerkers. FreshERP is een geïntegreerd pakket waarmee inkoop, verkoop, complexe importfaciliteiten, voorraad- en partijadministratie, fustadministratie, douanefunctionaliteiten, EDI, kwaliteitscontrole, financiële administratie en warehouse management kan worden geautomatiseerd. Hiermee ondersteunt het pakket alle bedrijfsprocessen gerelateerd aan de sector.

Om zich helemaal te kunnen richten op de groente- en fruitsector heeft DNA een aparte entiteit opgericht onder de naam Fresh IT Services.

Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner van DNA IT Holding, licht toe: “Deze overname is strategisch voor ons bedrijf. De groente- en fruitsector is bij uitstek een branche die goed past bij ons DNA. Ons portfolio sluit prima aan bij bedrijven waar iets gemaakt, verhandeld of getransporteerd wordt. We zetten in toenemende mate in op de verkoop van standaard en cloudgebaseerde software. We zijn enthousiast over de FreshERP-applicatie en zien veel kansen voor groei en innovatie in de AGF-branche!

Categorie(n) Branche > Landbouw, tuinbouw en visserij, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > Logistiek, Soort > ERP
Bronvermelding DNA Services
Internet URL DNA Services

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED