Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA
E-boekhouden

Software nieuws

Nieuwe App launch Gekko Hours 4.0

Plaatsingsdatum 21-04-2022
Berichtdatum 21 april 2022

Gekko lanceert vandaag de nieuwe Gekko Uren 4.0 versie app voor mobiel. Met deze grote update kan iedere Gekko gebruiker de eigen agenda synchroniseren met de urenadministratie in Gekko. De nieuwste versie van de app is nu beschikbaar in de Google Play Store and Apple store. En is per direct beschikbaar voor de ruim 120.000 Gekko gebruikers in Nederland, België en Spanje.

Stapsgewijs wordt de app slimmer
Gekko bedient al jaren vele zzp’ers en kleine ondernemers met tools specifiek gefocust op deze doelgroep. De urenregistratie applicatie is meer dan 100.000 keer gedownload. Met de nieuwe 4.0 versie van de Gekko Uren App zijn er een stuk meer integraties toegevoegd die de app meer mogelijkheden geeft.

Chema Valle, CTO en Lead Mobile bij Gekko
De integratie met de Google Agenda en Apple iCloud Agenda was een veelgevraagde functie van Gekko gebruikers. Het integreren van andere services staat hoog op ons lijstje om het voor de gebruiker makkelijker te maken, in dit geval door uren niet meer handmatig over te nemen uit de agenda. Met deze nieuwe koppeling besparen wij de gebruikers dus weer een beetje tijd en frustratie.”

Onderdeel van de “ontzorgvisie” voor ondernemers
Het combineren van verschillende administratieve functies op Gekko is een bewuste strategische keuze. ZZP’ers en andere kleine ondernemers in Nederland hebben namelijk specifieke eisen voor administratieve diensten en geven aan dat ze nog meer functies willen hebben die ze kunnen koppelen aan hun administratie. De lancering van de Gekko Uren 4.0 moet dan ook gezien worden als de volgende stap om het aanbod van diensten op Gekko uit te breiden en gebruikers te ontzorgen.
  

Categorie(n) ZZP'ers en klein MKB, SBR / XBRL , Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding Gekko
Internet URL Gekko

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED