Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

White papers

Integrated Accounting met CaseWare, voor controle en inzicht over alle processen

Plaatsingsdatum 15-02-2022
Berichtdatum Februari 2022

CaseWare werkt voortdurend aan het verbeteren van de technologie. Hierdoor ontstaat een betrouwbare online omgeving met geïntegreerde toepassingen waarmee je kunt samenwerken met collega's en/of klanten, oftewel ons platform. De aankomende periode zullen er door ons nog meer functies toegevoegd gaan worden aan dit cloud platform, werken we aan de verdere integratie van de CaseWare software oplossingen en tegelijkertijd geven we aan meer partijen de mogelijkheid om zelf aan te sluiten op dit platform met onze nieuwe API-ontwikkelingen. 

Ontwikkelingen in accountancy
Binnen de accountancy is er een sprake van een toename van adoptie van cloud oplossingen. En dat brengt vele voordelen met zich mee: je werk is overal en altijd beschikbaar, je hoeft geen dure server meer te onderhouden én je kunt dus aan de slag met integrated accounting. Zo kun je vanuit één cloud platform aan de slag met alle taken die bij je werk als financieel professional horen. Dit sluit volledig aan bij de investeringen die wij als CaseWare doen met betrekking tot onze oplossingen in onze cloudoplossingen. Hiervan wordt de kern gevormd wordt door onze oplossing op het gebied van samenstellen, met de logische naam SAMENSTEL+, met tal van apps die uw processen daarbij extra ondersteunen zoals ADV+, WWFT+, PBC+, VPB+ en MONITOR+. Tevens bieden we met AuditCase een geïntegreerde cloudoplossing voor uw CRM en DMS waarbij uw kantoorprocessen echt optimaal ondersteund worden door een oplossing die hier speciaal voor ontwikkeld is. 

Het allergrootste voordeel van integrated accounting via CaseWare is dat je alles wat je nodig hebt onder handbereik ligt. Hierbij is één uitgangspunt extreem belangrijk, namelijk betrouwbare data. Door te werken vanuit het principe dat we zodanig integreren dat de brondata maar op één plek bijgewerkt hoeft te worden, kun je altijd vertrouwen op de uitkomst. Heb je NAW-gegevens nodig vanuit AuditCase? Wil je de cijfers importeren vanuit een boekhoudpakket met één van onze koppelingen? Of wil je een document rechtstreeks vanuit het dossier met de klant delen? Via de apps op het platform doe je alles actueel, veilig én volgens de geldende wet- en regelgeving in CaseWare Cloud. 

Alle processen zijn met elkaar verweven, je hergebruikt de data en de samenwerking met klanten en collega’s is ook volledig geïntegreerd. Daarbij hebben wij natuurlijk ook oog voor de klanten die met onze succesvolle Working Papers oplossing werken. Dit is uiteraard ook onderdeel van onze totale propositie zodat je zelf bepaalt hoe snel jouw kantoor volledig cloud gebaseerd kan gaan werken. 

Wij zien dat er een verschuiving aankomt van het sturen op min of meer statische overzichten en producten naar de mogelijkheden die wij bieden rondom analyses op de onderliggende data. Daar volgt dan automatisch uit dat er ook stappen gemaakt kunnen worden rondom thema’s als risicogericht samenstellen en extra mogelijkheden voor advisering naar klanten. Deze verschuiving naar een meer op inzicht gedreven manier van werken maakt de informatie uit onze software en uw rol naar uw klant een stuk relevanter. 

Alle tijd die je vrijspeelt door de werkwijze van integrated accounting te adopteren, kun je vervolgens inzetten om je klant nog meer waarde te bieden. De tijd dat je jouw klanten één keer in het jaar sprak en dat elk gesprek er zo’n beetje hetzelfde uitzag, laat je dan achter je. Je gaat echt naast je klant staan en samenwerken aan het verbeteren van de organisatie. Door de betere inzichten die je uit de betrouwbare data haalt, schiet je meerwaarde omhoog. Je hebt veel data beschikbaar, zet ze dus in voor jullie gezamenlijke voordeel. 

Meer informatie
Wil je meer weten over Integrated Accounting, onze oplossingen of over de mogelijkheden om jouw kantoor klaar te maken voor de toekomst? Neem dan contact met ons op via www.caseware.nl of bel naar 055 368 10 50. We helpen je graag.
  

Categorie(n) Audit, dossierbeheer en data analyse, Soort > Externe verslaggeving, Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Visie ICT, GRC en Assuring
Bronvermelding CaseWare
Internet URL CaseWare

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED