Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA
E-boekhouden

Software nieuws

Nederlandse Solutions 4 Delivery gekozen als wereldwijde software partner door Food Delivery Brands

Plaatsingsdatum 12-05-2022
Berichtdatum 11 mei 2022

Solutions 4 Delivery (S4D), de Nederlandse all-in-one cloud-gebaseerde beheersoftware voor internationale quick service restaurantketens (QSR’s), heeft vandaag de grootste samenwerking in de geschiedenis van het bedrijf aangekondigd. Dankzij dit partnership maken de merken van Food Delivery Brands nu gebruik van de software van S4D. Het volledige SaaS platform van S4D is nu in heel Spanje beschikbaar voor het merk PizzaHut, welke recentelijk de eerste van vele vestigingen in Mexico opende. Daarnaast is het uitrollen van S4D bij restaurants van TelePizza in Spanje en Portugal in volle gang. Met deze samenwerking breidt S4D wereldwijd uit.

"S4D is een echt all-in-one platform dat ons helpt onze wereldwijde technologische oplossingen te stroomlijnen", zegt Javier Mallo, CIO van Food Delivery Brands. "Het platform helpt ons om beter zaken te doen, veranderende gewoonten van klanten en nieuwe technologische ontwikkelingen voor te blijven en onze klanten de kwaliteit, service en toegankelijkheid te bieden die ze van onze merken verwachten."

De aankondiging van de samenwerking volgt kort na de succesvolle start van de Iberische en Latijns-Amerikaanse uitrol van het S4D-platform voor TelePizza- en PizzaHut-winkels in onder andere Spanje en Mexico. S4D is sinds 2019 de enige technologische leverancier van Apache Pizza, onderdeel van de Food Delivery Brands-familie. Het merk groeide sindsdien met meer dan 40% in Ierland en Noord-Ierland.
  

Categorie(n) Branche > Detailhandel & Horeca
Bronvermelding Solutions 4 Delivery (S4D)
Internet URL Solutions 4 Delivery (S4D)

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED