Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Sastrify, SaaS-inkoopplatform, kondigt vandaag haar uitbreiding naar Nederland aan

Plaatsingsdatum 12-05-2022
Berichtdatum 12 mei 2022

Sastrify, Europa's toonaangevende SaaS-inkoopplatform dat zich toelegt op het assisteren van bedrijven gedurende de gehele SaaS-inkoopcyclus, kondigt vandaag haar uitbreiding naar Nederland aan. Het platform helpt financiële, inkoop- en IT-teams bij het optimaliseren van het beheer en de kosten van hun SaaS-landschap, waardoor ze zowel tijd als geld besparen bij het sluiten en beheren van contracten. Daarbij garanderen ze op een transparante manier besparingen tot 30% op SaaS-uitgaven met een gemiddelde ROI van 2-4. Naast de recente uitbreiding naar Nederland, is Sastrify wereldwijd actief met klanten uit Europa, de VS en Azië. Het bedrijf heeft toonaangevende spelers zoals Gorillas, Pleo en Blinkist als klanten en blijft een omzetgroei van meer dan 30% op maandbasis zien.

Efficiënt leveranciersbeheer wordt een topprioriteit voor moderne bedrijven, die een aanzienlijk deel van hun budget en tijd besteden aan SaaS-tools. Maximilian Messing, CTO en medeoprichter van Sastrify legt uit: “Afgezien van het geld, verspillen technische, financiële en inkoopteams simpelweg talloze uren aan het beheer van hun softwarecontracten. Als CTO zou ik veel liever een geweldig product bouwen in plaats van tijd besteden aan het vinden van de voordeligste producten of het onderhandelen met leveranciers. Sastrify maakt SaaS-aankopen net zo eenvoudig als iets kopen via Amazon.

Via een reeks samenwerkingsovereenkomsten met meer dan 50 SaaS-providers, waaronder Google Workspace, Asana en Adobe Creative Cloud, biedt Sastrify klanten een plek voor het zoeken naar nieuwe software. Vervolgens kunnen ze een gestructureerd inkoopproces volgen om in een oogwenk te krijgen wat ze nodig hebben en dat allemaal tegen de beste prijzen op de markt. Daarnaast signaleert het platform ongunstige contracten, optimaliseert het bestaande oplossingen en handelt het eventuele verlengingen af. Onlangs is Sastrify ook een samenwerking aangegaan met Capchase om flexibele betaling en financiering voor klanten mogelijk te maken en daarmee de klantervaring te verbeteren.
  

Categorie(n) Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay, Branche > Financials, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Sastrify
Internet URL Sastrify

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 AFAS Software


KING Software


Onerzoeksbureau GBNED