Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Avanade biedt ESG-oplossingen gebaseerd op Microsofts nieuwe Cloud for Sustainability

Plaatsingsdatum 18-05-2022
Berichtdatum 18 mei 2022

Microsoft-specialist Avanade gaat bedrijven helpen met inzichten en expertise om uitdagingen op het gebied van duurzaamheid op te lossen. Het bedrijf introduceert twee oplossingen waarmee klanten de onlangs aangekondigde Cloud for Sustainability van Microsoft optimaal kunnen benutten, waarbij data, groene software en de kracht van de cloud worden gecombineerd.

Met de aankomende ESG-regelgeving (Environmental, Social, Governance) komen milieu, maatschappij en goed bestuur steeds hoger op de directie-agenda te staan. Bedrijven moeten duurzame bedrijfsmodellen ontwikkelen en klimaatverandering tegengaan, en hierover kunnen rapporteren. 

Resultaten in een maand
De twee nieuwe oplossingen zijn door Avanade ontwikkeld, gebaseerd op Microsofts Cloud for Sustainability, en kunnen al binnen een maand resultaten laten zien wat betreft impact op de duurzaamheidsdoelstellingen van een bedrijf. 

Avanade Sustainability Technology Accelerator maakt gebruik van Avanade's uitgebreide cloud- en datatechnologie-expertise. Organisaties kunnen hiermee bestaande gegevensbronnen integreren en binnen enkele weken starten met het gebruik van de Microsoft Cloud for Sustainability om te rapporteren over emissies en CO2-impact.
   

Categorie(n) ICT Innovatie, Branche > Financials, Duurzaamheid
Bronvermelding Avanade
Internet URL Avanade

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED