Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Oamkb, netwerk van 90 samenwerkende administratiekantoren, en Speedbooks gaan samenwerken

Plaatsingsdatum 20-06-2022
Berichtdatum 20 juni 2022

Volgens Pascale Petiet, directeur van oamkb, is de samenwerking met Speedbooks® vooral aangegaan omdat de organisatie steeds meer op de adviseursstoel gaat zitten voor haar klanten. Naast periodieke rapportages en het opstellen van de jaarrekening zal de software van Speedbooks® dan ook worden ingezet vanwege de krachtige online dashboard functionaliteit. De schaalbaarheid van Speedbooks® leent zich er bij uitstek voor om uitgerold te worden over de (thans) 90 franchisenemers van oamkb.

Oamkb is een landelijke organisatie van administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches die een gezamenlijk doel hebben: MKB ondernemers succesvoller laten ondernemen. De formule van oamkb draait om financieel advies op basis van een automatische administratie. Met ruim 90 kantoren en meer dan 4000 klanten die elk hun eigen expertise en specialisme hebben, heeft elke MKB ondernemer in Nederland via zijn/haar oamkb-contactpersoon alle kennis en kunde voorhanden om te groeien en nog succesvoller te kunnen ondernemen.

Speedbooks® financiële rapportagesoftware bestaat sinds 2009 en is ontwikkeld vanuit de belevingswereld van de gebruiker: overzichtelijk, helder en razendsnel te implementeren. Inmiddels zijn er 10.000 gebruikers en worden 60.000 administraties verwerkt met Speedbooks®. Onze visie is dat financiële processen eenvoudig en slim moeten zijn. Speedbooks® is uitermate geschikt voor accountants- en administratiekantoren. Maar ook voor MKB bedrijven, stichtingen en verenigingen, profit- en non-profit organisaties. Speedbooks® rapportagesoftware verwerkt cijfers tot overzichtelijke dashboards en rapportages, die makkelijk zelf aan te passen zijn, afhankelijk van de wensen van de organisatie. Speedbooks® is een zelfstandige organisatie en koppelt met 200 boekhoudpakketten.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Software advies, Soort > Externe verslaggeving, Soort > Financial Planning and Analysis (FP&A)
Bronvermelding Oamkb
Internet URL Oamkb

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

OAMKB lanceert haar eigen app voor ondernemers. [26-10-2017]


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED