Softwarepakketten.nl
Urios

Software nieuws

Visma breidt marktaandeel in zorgsector uit met overname ZilliZ

Plaatsingsdatum 14-06-2022
Berichtdatum 14 juni 2022

Visma, Europees leider in cloudsoftware, neemt ZilliZ over van Festos Investment Partners en haar mede aandeelhouders. Het snelgroeiende ZilliZ biedt een geïntegreerd elektronisch cliëntendossier (ECD) inclusief administratiesysteem voor kleinschalige zorgaanbieders en samenwerkingsverbanden.

Visma, Europees leider in cloudsoftware, neemt ZilliZ over van Festos Investment Partners en haar mede aandeelhouders. Het snelgroeiende ZilliZ biedt een geïntegreerd elektronisch cliëntendossier (ECD) inclusief administratiesysteem voor kleinschalige zorgaanbieders en samenwerkingsverbanden. De snelle groei tot marktleider in dit segment is het resultaat van mond-tot-mondreclame van tevreden gebruikers en implementatiepartners. Kenmerkend aan de software is de gebruiksvriendelijkheid en de korte implementatietijd. Na Ecare en Therapieland is ZilliZ de derde healthtech overname van Visma in Nederland.

ZilliZ (opgericht in 2006) biedt voor die organisaties een intuïtief en compleet ECD inclusief administratief systeem voor een correcte facturatie naar gemeenten, zorgkantoren en - verzekeraars. Behalve de gebruiksvriendelijkheid heeft ZilliZ een uitgebreide supportafdeling om zorgprofessionals maximale ondersteuning te kunnen bieden.  

Ruim 4.000 kleinschalige zorgorganisaties werken met ZilliZ voor hun zorgregistratie en administratie. Nu staat het bedrijf voor de volgende fase; doorontwikkeling van het platform, toevoegen van nieuwe functies en vergroting van de zichtbaarheid. Zo kan ZilliZ bijvoorbeeld beter tegemoet te komen aan kleinschalige organisaties die agenda gedreven werken. Om die slag te kunnen maken, heeft ZilliZ zich aangesloten bij de Visma-familie.
  

Categorie(n) Branche > Medisch en zorg, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Soort > Practice management software (en uren)
Bronvermelding Visma
Internet URL Visma

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED