Softwarepakketten.nl
Surepay IBAN-Naam check
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

BCS HR Group heeft, met steun van Main Capital Partners, Apployed overgenomen

Plaatsingsdatum 06-07-2022
Berichtdatum 6 juli 2022

Nederlandse Human Resource Management (HRM) en payroll software provider BCS HR Group ('BCS'), heeft Apployed overgenomen. Dit is de eerste acquisitie van de groep sinds de investering van Main Capital Partners ('Main') in April 2022. Met de ondersteuning van Main wilt BCS komende jaren verder groeien in de Human Capital Management markt in de Benelux. 

Apployed is een core HR software speler, die zich focust op MKB klanten met 20-500 werknemers. Het bedrijf is gevestigd in Berkel en Rodenrijs en heeft circa 28 medewerkers in dienst. Apployed levert twee producten: de gestandaardiseerde cloud-based oplossing Apployed en de verfijnde oplossing People Inc. voor grotere ondernemingen. De producten van Apployed draaien om een schaalbaar businessmodel met complementaire diensten zoals advisering, detachering, trainingen en implementatie. De software oplossingen bevatten HR, tijdbeheer en salarisadministratie. Het bedrijf heeft een sterke positie binnen de zorg, (semi-) overheid en financiële dienstverlening waardoor de marktfocus van de gehele groep wordt vergroot.

Het productportfolio van Apployed is zowel vergelijkbaar als complementair aan dat van BCS. Door de oplossingen te combineren, krijgen klanten een breder productportfolio aangeboden dat kan worden ondersteund door de verschillende adviesdiensten van beide bedrijven.
 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding BCS, Apployed en Main
Internet URL BCS, Apployed en Main

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 31 mei 2023
Praktijkdag BI en RPA voor de accountancy

Met het Microsoft Power Platform dat bestaat uit o.a. Power BI, Power Automate en Power Apps. Gebruikers uit de accountancy delen hun praktijkervaring met do's en don'ts. En experts geven uitleg over alle mogelijkheden.
Meer informatie en aanmelden...
 

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED