Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Provincie Gelderland kiest voor HR software van Visma | Raet.

Plaatsingsdatum 20-07-2022
Berichtdatum 19 juli 2022

De provincie Gelderland gaat vanaf 1 januari 2023 werken met de HR software van Visma | Raet. Hiermee vervangen ze het huidige personeels- en administratiesysteem dat het einde van zijn levenscyclus heeft bereikt en niet meer door de leverancier wordt ondersteund. Dankzij de nieuwe software van Visma | Raet kan provincie Gelderland invulling geven aan haar HR-ambities en met vertrouwen de toekomst in. 

Europese aanbesteding
Provincie Gelderland heeft de opdracht aan Visma | Raet gegund na een afgeronde Europese Aanbesteding op basis van ‘Best Value Procurement’ (BVP). Naast het vervangen van het e-HRM systeem, worden er in dit traject ook nieuwe mogelijkheden vanuit Visma | Raet toegevoegd. Zo worden Management Self Service en Employee Self Service ook in gebruik genomen, zodat managers en werknemers zelf meer controle hebben over hun HR-zaken.

De provincie Gelderland zal vanaf 1 januari 2023 de HR portal Youforce van Visma | Raet in gebruik nemen. Via deze portal gaat de provincie haar personeels- en salarisadministratie voeren, maar ook de doelstellingen rondom integraties, het verwezenlijken van een centraal geïntegreerd personeelsdossier en de rapportage behoeften realiseren.

Categorie(n) Branche > Overheid en semi overheid, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Visma | Raet
Internet URL Visma | Raet

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED