Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Audit- en analysebedrijf Audicon uit Duitsland sluit zich aan bij Caseware

Plaatsingsdatum 23-09-2022
Berichtdatum 23 september 2022

Caseware, wereldleider in SaaS op het gebied van accountancy, analytics en audits, heeft vandaag de overname aangekondigd dat het Audicon GmbH heeft overgenomen (samen met Audicon Technologies GmbH en Audicon S.R.L, gezamenlijk "Audicon"), een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen en diensten met betrekking tot audit, risico en compliance. Audicon bestaat al 25 jaar, telt 140 medewerkers en heeft vestigingen in Düsseldorf en Stuttgart, Duitsland, en Cluj ,Roemenië.

"Onze overname van Audicon zet onze reis voort om Caseware te vestigen als leider op het gebied van accountancysoftware en wereldwijde voorkeurspartner", aldus Caseware CEO David Osborne. “We zijn voortdurend op zoek naar versterking van onze oplossingen die aan onze klanten worden aangeboden en met de toevoeging van Audicon kan Caseware meer mogelijkheden bieden binnen de Duitstalige markt en een grotere aanwezigheid verwerven in Europa en andere internationale markten. De combinatie van Audicon's diepgaande methodische en technische expertise met Caseware's erfenis van vertrouwen en bewezen track record van innovatie is een win-win voor alle belanghebbenden."

Meer dan 90 van de best verkopende Duitse bedrijven vertrouwen op de oplossingen van Audicon. Op het gebied van gemeentelijke controles ondersteunt Audicon al meer dan 12 jaar accountants bij de controle van jaarrekeningen. Meer dan 45.000 gebruikers, douane- en belastingcontroleurs maken hierbij gebruik van de oplossingen van Audicon.

Audicon is Caseware's vierde acquisitie in Europa en volgt na eerdere acquisities zoals Auditware (Verenigd Koninkrijk), FSR - Danske Revisorer (Denemarken) en Caseware Nederland B.V. (Nederland).
  

Categorie(n) Audit, dossierbeheer en data analyse, Branche > Accountantskantoren, Soort > Externe verslaggeving
Bronvermelding Caseware
Internet URL Caseware

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Gerelateerde berichten

Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+ [06-12-2022]

Caseware cloud verder uitgebreid met: KLANT+, MONITOR+ en AUDIT+. [01-09-2022]

Jaarrekening middelgroot beschikbaar in Caseware cloud [24-08-2022]

CaseWare International neemt haar distributeur in Nederland over [09-05-2022]

CaseWare ontvangt Gouden predicaat SBR Banken [08-11-2016]


Onerzoeksbureau GBNED