Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Doculayer overgenomen door ProcessMaker

Plaatsingsdatum 28-09-2022
Berichtdatum 28 september 2022

Doculayer, een Nederlandse leverancier van Intelligente Document Processing (IDP) software voor het analyseren en geautomatiseerd verwerken van documentstromen op basis van AI-technologie, is overgenomen door ProcessMaker. Dit Amerikaanse bedrijf is gespecialiseerd in digitale bedrijfstransformatie en procesmanagement. De overname van Doculayer draagt bij aan de missie van ProcessMaker om complexe bedrijfskritische processen van bedrijven te automatiseren.

Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML)-technologie
ProcessMaker voegt met de overname van Doculayer geavanceerde Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML)-technologie toe aan zijn business process management portfolio. Het bedrijf breidt hiermee zijn overkoepelende benadering van procesmanagement en -automatisering verder uit. Hiermee kunnen organisaties die zich richten op operational excellence, het voldoen aan wet- en regelgeving en digitale transformatie-initiatieven hun processen verder verbeteren, automatiseringsbeslissingen versnellen en hun bedrijfsresultaat verhogen.

Volgens een brancheanalist verspillen bedrijven van gemiddeld 1.000 werknemers elk jaar 3,1 miljoen dollar bij het zoeken naar gegevens in interne databronnen. Doculayer gebruikt AI en ML om documenten te classificeren en er betekenis uit te halen. Doculayer kan niet alleen gestructureerde gegevens uit formulieren en tabellen verwerken, maar ook uit volledig ongestructureerde data zoals afbeeldingen, chats, e-mails en meer.

ProcessMaker is een low-code oplossing voor procesautomatisering die gebruikt wordt door de grootste bedrijven ter wereld, met name in het bankwezen, het hoger onderwijs en bij productiebedrijven. Het bedrijf integreert de Doculayer-oplossing met hun Business Process Management (BPM)-platform en zal de verdere ontwikkeling van de Doculayer-oplossing versnellen. Zo kan ProcessMaker het groeiende wereldwijde klantenbestand nog beter van dienst zijn. De overname gaat per direct in. Financiële details rond de overname worden niet bekendgemaakt.
  

Categorie(n) Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Branche > Financials
Bronvermelding Doculayer en ProcessMaker
Internet URL Doculayer en ProcessMaker

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED