Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Keurmerk betrouwbaar boekhoud met succes drie jaar verlengd voor e-Boekhouden.nl

Plaatsingsdatum 17-10-2022
Berichtdatum 17 oktober 2022

Het "Keurmerk betrouwbaar boekhouden" is met drie jaar verlengd voor het online boekhoudpakket e-Boekhouden.nl van de gelijknamige softwareleverancier. Verlenging heeft plaatsgevonden op basis van het meest recente normenkader (2022). Zo is nieuw opgenomen:

  • De  ondersteuning van RGS; (zie Boekhoudplaza.nl voor meer informatie over RGS).
    Positief is dat eveneens de RGS brugstaat wordt ondersteund door e-Boekhouden.nl. Inmiddels in gebruik voor onder andere het digitaal aanleveren van grootboeksaldi voor de CBS Productie jaarstatistiek. Dat betekent duidelijk minder handwerk voor de gebruiker van e-Boekhouden.nl bij het aanleveren van betreffende uitvraag door het CBS.
      
  • Ondersteuning van kostenplaatsen; is weliswaar nieuw opgenomen in het normenkader (van 2020), maar al meegenomen in de eerdere beoordeling van e-Boekhouden.nl in 2018. 

e-Boekhouden.nl zelf heeft qua ontwikkeling ook niet stil gezeten. 
Zo is er een vernieuwde mobiele app waarmee de gebruiker verschillende overzichten kan ophalen. In het testrapport zijn enkele schermafdrukken opgenomen van de vernieuwde mobiele app. Bij (elektronisch) factureren is het werken met factuurkorting opgenomen. De lay-out van de factuur is nu via een sjabloon-editor aan te passen. Opgave van gereden kilometers is opgenomen in de urenregistratie. In relatie tot PSD2 is de automatische bankkoppeling met meer banken uitgebreid.  

De leverancier laat weten dat er nieuwe on-boarding video’s zijn toegevoegd om een nog betere start te maken.

Het volledige testrapport (initieel en aangevuld met onder andere bovenstaande aspecten) is voor iedereen op te vragen, evenals het daarbij geldende normenkader. Zo willen we volledig transparant zijn in de beoordeling. 
Naar beoordeelde boekhoudsoftware met testrapport en normenkader.

Meer over e-Boekhouden.nl.


Over Keumerk betrouwbaar boekhouden
Het "Keurmerk betrouwbaar boekhouden" is een initiatief van Onderzoeksbureau GBNED. 
Het is het enige keurmerk van boekhoudsoftware in Nederland met een vrij beschikbaar normenkader én vrij op te vragen testrapporten van boekhoudsoftware waaraan het keurmerk is toegekend. Geen samenvatting, maar complete testrapporten. Zo kan de lezer zelf een mening vormen over de kwaliteit van het normenkader en de beoordeling. 

Aan softwareleveranciers wordt de mogelijkheden geboden om boekhoudsoftware professioneel laten beoordelen op basis van het, met name functioneel, normenkader. Als de beoordeling op alle onderdelen voldoende scoort mag een leverancier tevens het "Keurmerk betrouwbaar boekhouden" voeren waaruit blijkt dat deze boekhoudsoftware positief is beoordeeld door Onderzoeksbureau GBNED.
      

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, SAAS, Cloud Computing, ZZP'ers en klein MKB, Soort > Boekhoudsoftware, Softwareselectie, Kennisplatform Administratieve software
Bronvermelding Onderzoeksbureau GBNED / Betrouwbaar boekhouden
Internet URL Onderzoeksbureau GBNED / Betrouwbaar boekhouden

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Verlenging keurmerk Betrouwbaar boekhouden voor InformerOnline, Kleisteen en Visma eAccounting [28-07-2022]


Onerzoeksbureau GBNED